Τραγωδία δίχως τέλος στην Κίνα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Οι διασώστες σκοπεύουν να κόψουν το πλοίο

Τραγωδία δίχως τέλος στην Κίνα: Αυξάνεται ο ��ριθμός των νεκρών

Δίχως τέλος η τραγωδία από το το ναυάγιο ενός κρουαζιερόπλοιου στον ποταμό Γιανγκτσέ της Κίνας αφού οι νεκροί που έχουν ανασυρθεί είναι 65, ενώ πάνω από 370 άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι, αγνοούνται.

Μάλιστα οι οικογένειες των αγνοούμενων, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην περιοχή του δυστυχήματος για να απαιτήσουν απαντήσεις.

Στον ιστότοπό του το κανάλι CCTV είπε ότι άλλα 39 πτώματα είχαν ανασυρθεί. Από το ναυάγιο, που έγινε μετά από έναν αναπάντεχο τυφώνα στο ποτάμι και μέσα σε ζήτημα λεπτών, έχουν επιζήσει μόνο 14 άτομα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο καπετάνιος. Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 456 άτομα, τα περισσότερα ηλικιωμένοι τουρίστες σε ταξίδι οργανωμένο από ταξιδιωτικό γραφείο της Σαγκάης.

Παρά την έλλειψη ελπίδας των συγγενών να βρεθούν άλλοι επιζώντες, οι ναυαγοσώστες εξακολουθούν να ψάχνουν στο πλοίο και σκοπεύουν, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Σινχουά να κόψουν τμήμα του πλοίου για να μπουν μέσα, με την ελπίδα ότι μπορεί να έχουν διασωθεί κάποιοι μέσα στους θύλακες αέρα που μπορεί να δημιουργήθηκαν όταν αναποδογύρισε το πλοίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top