Αγοράκι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του είναι μανιώδεις καπνιστές!

Με απόφαση δικαστηρίου της Βρετανίας

Αγοράκι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του είναι μανιώδεις καπνιστές!

​Εντύπωση προκαλεί η απόφαση ενός δικαστηρίου στην Βρετανία να απομακρύνει από τους γονείς του δίχρονο αγόρι με αναπνευστικά προβλήματα, επειδή εκείνοι κάπνιζαν πάρα πολύ!

Επισκέπτης υγείας είχε εκφράσει ανησυχία για το «γεμάτο καπνό» σπίτι στο οποίο ζούσε το αγόρι, το οποίο χαρακτήρισε το χειρότερο που είχε δει ποτέ. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η Ζουλί Άλεν είπε χαρακτηριστικά πως υπήρχε «ένα εμφανές σύννεφο καπνού» μέσα στο σπίτι, που προκαλούσε δυσκ��λία στην αναπνοή, καθώς το παιδί έπαιρνε εισπνεόμενα λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων του.

Το παιδί θα δοθεί για υιοθεσία, καθώς η δικαστής αποφάσισε πως ο κίνδυνος για την υγεία του «είναι πολύ υψηλός» και εξέφρασε φόβους ότι το κάπνισμα των γονιών του τον είχε βλάψει.

«Φοβούμαι πως όλα αυτά τα ζητήματα με οδηγούν στο αναπόφευκτο και δύσκολο συμπέρασμα πως οι κίνδυνοι για το αγοράκι αν μείνει με τους γονείς του είναι πολύ υψηλοί», αναφέρει η δικαστής στην απόφασή της.

«Η υιοθεσία είναι η μόνη επιλογή. Θέλω το αγόρι να ξέρει πως στην απόφασή μου έλαβα υπόψη πως οι γονείς του τον αγαπούσαν πολύ και προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top