Ξοδεύει χιλιάδες λίρες τον χρόνο για να μετατρέπει την 10χρονη κόρη της σε …Barbie!

Η μικρή έχει πάρει μέρος σε 30 διαγωνισμούς ομορφιάς σε δύο χρόνια

​Τo τεχνητό μαύρισμα, τα ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες, τα εξτένσιονς, αλλά το έντονο μακιγιάζ, αποτελούν μέρος της καθημερινότητας για την... 10χρονη Μπάρμπι Λόβριτζ!

Από τα επτά της χρόνια, η Μπάρμπι παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το απολαμβάνει, έχοντας την αμέριστη συγκατάθεση της 29χρονης μητέρας της, �� οποία μάλιστα ξοδεύει 350 λίρες το μήνα τουλάχιστον, για να διασφαλίσει την κουκλίστικη εμφάνιση της κόρης της!



Και ενώ και η μητέρα της, Σαμάνθα Πάβεϊ, παραδέχεται ότι η Μπάρμπι «φοράει περισσότερο μακιγιάζ ακόμα και από την ίδια όταν βγαίνει έξω το βράδυ», υποστηρίζει ότι οι διαγωνισμοί στους οποίους συμμετέχει η μικρή, δεν έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα.

Η Μπάρμπι έχει πάρει μέρος σε πάνω από 30 διαγωνισμούς τα δύο τελευταία χρόνια, και ενώ έχει σημειώσει αρκετές νίκες, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει τον «υπέρτατο τίτλο» ομορφιάς.



«Μου αρέσει να είμαι στην σκηνή, μου αρέσουν τα καινούρια ρούχα και φορέματα, καθώς και οι κορώνες», λέει η 10χρονη, της οποίας το κάθε φόρεμα για τους διαγωνισμούς, μπορεί να κοστίζει και 300 λίρες!