Ξοδεύει χιλιάδες λίρες τον χρόνο για να μετατρέπει την 10χρονη κόρη της σε …Barbie!

Η μικρή έχει πάρει μέρος σε 30 διαγωνισμούς ομορφιάς σε δύο χρόνια

Ξοδεύει χιλιάδες λίρες τον χρόνο για να μετατρέπει την 10χρονη κόρη της σε …Barbie!

​Τo τεχνητό μαύρισμα, τα ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες, τα εξτένσιονς, αλλά το έντονο μακιγιάζ, αποτελούν μέρος της καθημερινότητας για την... 10χρονη Μπάρμπι Λόβριτζ!

Από τα επτά της χρόνια, η Μπάρμπι παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το απολαμβάνει, έχοντας την αμέριστη συγκατάθεση της 29χρονης μητέρας της, �� οποία μάλιστα ξοδεύει 350 λίρες το μήνα τουλάχιστον, για να διασφαλίσει την κουκλίστικη εμφάνιση της κόρης της!

Barbie-Pavey (2).jpg

Και ενώ και η μητέρα της, Σαμάνθα Πάβεϊ, παραδέχεται ότι η Μπάρμπι «φοράει περισσότερο μακιγιάζ ακόμα και από την ίδια όταν βγαίνει έξω το βράδυ», υποστηρίζει ότι οι διαγωνισμοί στους οποίους συμμετέχει η μικρή, δεν έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα.

Η Μπάρμπι έχει πάρει μέρος σε πάνω από 30 διαγωνισμούς τα δύο τελευταία χρόνια, και ενώ έχει σημειώσει αρκετές νίκες, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει τον «υπέρτατο τίτλο» ομορφιάς.

Barbie-Pavey (1).jpg

«Μου αρέσει να είμαι στην σκηνή, μου αρέσουν τα καινούρια ρούχα και φορέματα, καθώς και οι κορώνες», λέει η 10χρονη, της οποίας το κάθε φόρεμα για τους διαγωνισμούς, μπορεί να κοστίζει και 300 λίρες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top