ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο: 15χρονος πνίγεται μπροστά στα μάτια των φίλων του κι εκείνοι γελούν!

Νόμιζαν ότι κάνει πλάκα- Κανείς δεν ήξερε κολύμπι για να τον σώσει

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο: 15χρονος πνίγεται μπροστά στα μάτια των φίλων του κι εκείνοι γελούν!

​Μια απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε σε ποτάμι της επαρχίας Χουνάν στην Κίνα, όταν ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό, ενώ όση ώρα προσπαθούσε να ανέβει στην επιφάνεια του νερού, οι φίλοι απλά τον κοιτούσαν γελώντας!

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρει. Ο 15χρονος Πάο Πάο διακρίνεται να παλεύει μέσα στο νερό και να προσπαθεί να αναπνεύσει, με τους φίλους του, οι οποίοι βρίσκονταν στην ακτή και θεωρούσαν ότι κάνει πλάκα, να τον κοιτούν και να βάζουν τα γέλια.

Ένα αγόρι προσπαθεί να του δώσει το χέρι του και τελικά αποχωρεί, καθώς ο 15χρονος δείχνει να έχει απομακρυνθεί.

Στο τέλος, ο Πάο Πάο βουλιάζει μέσα στο νερό. Οι φίλοι του αρχίζουν να ανησυχούν μετά από ένα λεπτό. Ένα κορίτσι ζητά από τα αγόρια να τον σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Η παρέα των επτά μαθητών συναντήθηκε στο ποτάμι το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Πάο Πάο ρώτησε τα κορίτσια αν ήθελαν να κολυμπήσουν, αλλά εκείνα δεν βούτηξαν καθώς δεν ήξεραν κολύμπι. Ο 15χρονος ήταν ο μόνος που το επιχείρησε και στην αρχή φαινόταν να είναι καλά.

Η σορός του 15χρονου ανασύρθηκε από το ποτάμι μετά από δύο ώρες, ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε τον πνιγμό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top