ΝΕΚΡΟ το μωρό που άρπαξε ανεμοστρόβιλος από τα χέρια της μαμάς του

Η ταχύτητα του κυμαινόταν μεταξύ 270-300 χλμ/ώρα

ΝΕΚΡΟ το μωρό που άρπαξε ανεμοστρόβιλος από τα χέρια της μαμάς του

Το μωρό, το οποίο χάθηκε μαζί με το καρότσι του όταν ανεμοστρόβιλος που έπληξε το Μεξικό τη Δευτέρα, το άρπαξε από τα χέρια της μαμάς του, εντοπίστηκε νεκρό.

Την ώρα του φονικού φυσικού φαινομένου, οι γονείς μαζί με το μωρό τους έκαναν βόλτα στον δρόμο. Οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 14, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι παιδιά, ενώ 200 είναι οι τραυματίες και πολλοί ακόμα αυτοί που αγνοούνται.

Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε επτά ��υνοικίες της πόλης, με ταχύτητα που κυμαινόταν μεταξύ 270-300 χιλιομέτρων την ώρα και κατέστρεψε 750 κατοικίες σε επτά φτωχογειτονιές της πόλης.

«Ο ανεμοστρόβιλος πέρασε δυστυχώς από τη φτωχότερη περιοχή της Ακούνια. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν σε εργοστάσια και ζουν σε μικρά σπίτια, χτισμένα με τα φτηνότερα οικοδομικά υλικά», εξήγησε ο Χοσέ Μανουέλ Ροντρίγκες, διευθυντής ξενοδοχείου σε μια ζώνη που δεν επλήγη από το φαινόμενο.

«Θα ξαναχτίσουμε τις κατοικίες, όχι όπως ήταν αλλά καλύτερες», υποσχέθηκε ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, αφού περιόδευσε στην πληγείσα περιοχή, νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το φαινόμενο αυτό, προκλήθηκε από ένα ψυχρό μέτωπο που συναντήθηκε με μια μάζα θερμού αέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top