Το ακούσαμε κι αυτό: Δίνει 150 ζώα στον Ομπάμα για να παντρευτεί την κόρη του (εικόνες)

Αυτή είναι η προίκα του

Το ακούσαμε κι αυτό: Δίνει 150 ζώα στον Ομπάμα για να παντρευτεί την κόρη του (εικόνες)

​Μια «ενδιαφέρουσα» πρόταση κάνει ένας δικηγόρος από την Κένυα στον Μπάρακ Ομπάμα…

ImageHandler.jpg
Ο Φέλιξ Κιπρόνο λοιπόν ζητάει από τον Πρόεδρο της Αμερικής το χέρι της 16χρονης κόρης του, Μαλία! Όμως, δεν θέλει να πάρει το κορίτσι με άδεια χέρια μιας και έχει προίκα… Ποια είναι αυτή; 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες προσφέρει σαν αντάλλαγμα για το γάμο τους!

o-1_11.jpg
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο έρωτας αυτός αν και μονόπλευρος κρατάει χρόνια! Όπως δήλωσε σε τοπική εφημερίδα, ενδιαφέρεται για την δεσποινίδα Ομπάμα από το 2008 όταν ο μπαμπάς της δεν ήταν πρόεδρος, και η προεκλογική εκστρατεία του ήταν σε εξέλιξη… Από τότε, λοιπόν, που την είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση αποφάσισε ότι την «θέλει» και για αυτό έμεινε πιστός σε αυτήν!

o-2_8.jpg
«Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύτηκα να της ε��μαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν» προκειμένου να μαζέψει το «τίμημα» της νύφης».

o-708_17.jpg
Εκείνος, ελπίζει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα όταν τον Ιούλιο θα επισκεφτεί την Κένυα θα συνοδεύεται από την κόρη του, μιας και τότε σχεδιάζει να ζητήσει το χέρι της. Επιπλέον, τονίζει ότι… δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα των Ομπάμα, ενώ αν η 16χρονη του πει το μεγάλο «ναι» ονειρεύεται να την κάνει… αγρότισσα!

o-3_8.jpg
«Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μ' ενδιαφέρουν τα χρήματα της οικογένειας (Ομπάμα), όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η αγάπη μου είναι αληθινή. Θα της μάθω πώς να φροντίζει τις αγελάδες, να μαγειρεύει το ουγκάλι (σ.σ. ένα είδος χυλού από καλαμπόκι) και να ετοιμάζει το μουρσίκ (παραδοσιακό ξινόγαλα) όπως όλες οι γυναίκες (της φυλής) Καλεντζίν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top