Τρομακτική αλλαγή: Από καλλονή έγινε… άντρας λόγω αναβολικών (φωτο)

Έβγαλε μέχρι και μούσια

Τρομακτική αλλαγή: Από καλλονή έγινε… άντρας λόγω αναβολικών (φωτο)

​Σοκαριστική το λιγότερο είναι η αλλαγή μιας εμφανίσιμης γυναίκας μετά από χρόνια χρήση αναβολικών. Ο λόγος για την Ντενίς Ρουτκόσκι, η οποία το 1993 είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό bodybuilding στον κόσμο και ήδη από τότε η εικόνα της είχε αρχίσει να αλλάζει.

DeYEiE9.jpg
Μετά από αυτό αποφάσισε να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να παρακολουθήσει μαθήματα στο κολέγιο Calvary Cathedral International Bible College.

poasdlasuerm2.jpg
Ωστόσο, η ίδια ξαναέγινε θέμα στα διεθνή μέσα αφού συνελήφθη στο Τέξας. Αν και οι λόγοι της σύλληψης της παραμένουν άγνωστοι, αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση ήταν η… εμφάνιση της! Εκείνη όχι μόνο δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό αλλά… έμοιαζε με άντρα, μιας και είχε αποκτήσει ακόμη και μούσια.

s-1_46.jpg
Η Daily Star Online, μίλησε με έναν ειδικό, ο οποίος ανέφερε ότι η δραματική αλλαγή της οφείλεται στα αναβολικά. «Ο πρωταρχικός κίνδυνος για μια γυναίκα που κάνει χρήση στεροειδών, είναι η αρρενοποίηση», λέει και συμπληρώνει «Οι γυναίκες ίσως να αρχίσουν να αποκτούν ανδρικά χαρακτηριστικά όπως τριχοφυΐα στο πρόσωπο, διευρυμένη κλειτορίδα, μείωση του μεγέθους του στήθους και ακμή».

s-4_31.jpg

poasdlasuerm3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top