ΚΙ ΟΜΩΣ: Μητέρα θηλάζει ακόμα την 6χρονη κόρη της!

Η μικρή λέει ότι έχει γεύση καραμέλας

ΚΙ ΟΜΩΣ: Μητέρα θηλάζει ακόμα την 6χρονη κόρη της!

​Περήφανη που θηλάζει ακόμα την εξάχρονη κόρη της δηλώνει μία 52χρονη μητέρα στην Αυστραλία! Μάλιστα, την θηλάζει οπουδήποτε και όποτε της το ζητήσει εκείνη, υποστηρίζοντας πως θεωρεί υποχρέωσή της να ανταποκριθεί στην φυσική επιθυμία της κόρης της.

Η Μάχα αλ Μούσα φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Woman’s Day, να θηλάζει την κόρη της Άμινα, σε ένα δημόσιο πάρκο, ενώ δηλώνει περήφανη γι’αυτήν της την απόφαση.

ad_170381967.jpg
Η μητέρα ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα, αφού είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής, και πιστεύει πως ο θηλασμός ακόμα και σε μια τόσο προχωρημένη ηλικία, είναι απόλυτα φυσιολογικός και προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Facebook, στις οποίες φαίνεται να θηλάζει την κόρη της και όπως λέει, εκτός από την θρεπτική αξία του γάλακτος, ο θηλασμός φέρνει πιο κοντά την μητέρα με το παιδί.

«Αφήστε το παιδί και την μητέρα να επιλέξει τι είναι καλύτερο για εκείνες και την οικογένειά τους. Αν επιλέγουμε όλοι, τότε είμαστε όλοι ίσοι», γράφει δίπλα σε μια φωτογραφία, «τεσσάρων έως οκτώ χρόνων είναι φυσιολογική ηλικία για θηλασμό», γράφει δίπλα σε μια άλλη.

Από την μεριά της, η μικρή Άμινα λέει πως θα συνεχίσει να θηλάζει για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, προσθέτοντας πως «είναι το αγαπημένο μου πράγμα που κάνω, όταν δεν είμαι στο σχολείο», ενώ ερωτώμενη για το τι γεύση έχει το μητρικό γάλα, απαντάει ότι «κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top