Aποφυλακίστηκε η κληρονόμος της Korean Air που είχε κάνει καυγά για τα φυστίκια!

Έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες κράτησης

Aποφυλακίστηκε η κληρονόμος της Korean Air που είχε κάνει καυγά για τα φυστίκια!

​Ελεύθερη έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες κράτησης στη φυλακή αφέθηκε σήμερα η κόρη του προέδρου της Korean Air Χέδερ Τσο, καθώς εφετείο ανέστειλε την ποινή που της είχε επιβληθεί για την οργισμένη της αντίδραση απέναντι σε μέλος του πληρώματος επειδή δυσαρεστήθηκε από τον τρόπο που της σέρβιρε φυστίκια με το απεριτίφ της.

Το εφετείο ανέστειλε την ποινή της επικαλούμενο τον πρότερο έντιμο βίο της και το γεγονός ότι είναι μητέρα ανήλικων διδύμων.

Η αγένεια της κληρονόμου είχε αφήσει άφωνο τον κόσμο, με το δικαστήριο της Νότιας Κορέας να την κρίνει τελικά ένοχη, για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας της πολιτικής αεροπορίας.

Η Τσο επέβαινε στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το οποίο είχε ξεκινήσει κανονικά τη διαδικασία απογείωσης.

Σύμφωνα με τους συνεπιβάτες της κληρονόμου, εκείνη εξαγριώθηκε επειδή ο συνοδός αέρα Παρκ Τσανγκ-γιν της πρόσφερε τα φιστίκια της, όπως ήταν στο σακουλάκι και όχι σερβιρισμένα σε πιάτο. Μάλιστα, η ίδια εξοργίστηκε τόσο πολύ που ζήτησε την επιστροφή του αεροπλάνου στην πύλη για να τον κατεβάσει!

Ο δικηγόρος της Τσο είχε δηλώσει μετά την καταδικαστική απόφαση ότι η πελάτισσά του είχε μετανιώσει για τον πόνο που είχε προκαλέσει στα μέλη του πληρώματος με την κακή συμπεριφορά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top