Συνελήφθη στην Ουάσινγκτον ο δολοφόνος της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών

Ένα κομμάτι πίτσας οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του

Συνελήφθη στην Ουάσινγκτον ο δολοφόνος της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών

​Σε ένα ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης ο 34χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του Έιμι, του γιου τους Φίλιπ και της οικιακής βοηθού τους, Βέρα Φιγκερόα, μέσα στο σπίτι τους στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον.

ena.jpg

αρχείο λήψης.jpg

Ειδικότερα, οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο Ουίντ συνελήφθη στις 10:45 στο ξενοδοχείο Howard Johnson Hotel στην βορειοανατολική Ουάσιγκτον.

Untitled+3.jpg

Όπως τονίζεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ, το NYPD ανέκρινε την σύντροφο του 34χρονου, η οποία υποστήριξε ότι ο καταζητούμενος είχε μεταβεί με λεωφορείο στη Νέα Υόρκη και το βράδυ της Τετάρτης διανυκτέρευσε στο διαμέρισμά της.

Untitled+1.jpg

Από την πλευρά της, η Αρχηγός της Αστυνομίας της Washington DC άφησε να εννοηθεί ότι υπήρχε και συνεργός, δεν θέλησε όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Παράλληλα, παραδέχτηκε επίσημα ότι η εκδοχή της γνωριμίας του φερόμενου ως δράστη με τον Σάββα Σαββόπουλου ευσταθεί, καθώς φέρεται να ήταν υπάλληλος στην εταιρία εμπορίας σιδήρου που διατηρούσε ο Σαββόπουλος. Δεν είναι γνωστό πότε δούλεψε για το θύμα, ούτε για πόσο καιρό ούτε και το κίνητρο για την άγρια δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία μέλη της οικογένειας του επιχε��ρηματία μαζί με την οικιακή βοηθό κρατήθηκαν όμηροι για τουλάχιστον ένα 24ωρο μέσα στην πολυτελή έπαυλή τους και βασανίστηκαν μέχρι που δολοφονήθηκαν στις 14 Μαΐου.

Untitled+2.jpg

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, βρίσκονταν στα χέρια του βασανιστή και δολοφόνου τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top