Είναι να μην σου τύχει: έκανε σεξ με την δίδυμη αδερφή της γυναίκας του!

Και φυσικά χώρισε!

Είναι να μην σου τύχει: έκανε σεξ με την δίδυμη αδερφή της γυναίκας του!

​Πλήρωσε ακριβά το μεθύσι του ένας άνδρας από την Βρετανία! Πήγε ταξίδι στο Λας Βέγκας με την γυναίκα του και την δίδυμη αδελφή της και… χώρισε!

Ο λόγος ήταν ότι έκανε σεξ με την λάθος γυναίκα…

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην Daily Star, ήταν φίλος με την Τζόντι, δίδυμη αδερφή της γυναίκας του Ράσελ, επισημαίνοντας πως δεν τον ενδιέφερε καθόλου.

«Η Τζόντι είναι περισσότερο "party girl", εγωίστρια και έχει κάνει πλαστική στήθους. Η γυναίκα μου είναι γλυκιά, φυσική, ευγενική και ανιδιοτελής» είπε.

Μετά από μερικά ποτά και έχοντας χάσει χρήματα στο blackjack, τα πράγματα άλλαξαν…

Επέστρεψαν με τη σύζυγό του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αφήνοντας τη δίδυμη αδερφή της να φλερτάρει με έναν άλλο άντρα. Αφού κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως, ξύπνησε σε κατάσταση μέθης και είχε όρεξη για σεξ, ενώ αισθανόταν τη γυναίκα του να τον αγκαλιάζει.

«Δεν άκουσα την Τζόντι και πίστεψα ότι διασκέδαζε. Έτσι σκέφτηκαν ότι ήταν καλή στιγμή για να έρθουμε πιο κοντά. Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά άντεξα μόνο 2 λεπτά. Δεν έχει σημασία, έκανα σεξ».

Αυτό όμως που εκείνη τη στιγμή έμοιαζε καλή ιδέα μετατράπηκε γρήγορα σε εφιάλτη.

«Όταν άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της, κατάλαβα ότι ήταν αρκετά σταθερά. Αμέσως πάγωσα και συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει σεξ με τη δίδυμη αδερφή της γυναίκας μου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η γυναίκα μου μας έπιασε γυμνούς στο κρεβάτι και άρχισε να ουρλιάζει "τι συμβαίνει;". Για να σας φέρω στο σήμερα, έχουμε χωρίσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top