ΦΩΤΟ: Έφηβοι πετσόκοψαν το πρόσωπο 18χρονου- Έκανε συνολικά… 27 ράμματα!

Είχε πάει βόλτα με την κοπέλα του

ΦΩΤΟ: Έφηβοι πετσόκοψαν το πρόσωπο 18χρονου- Έκανε συνολικά… 27 ράμματα!

​Θύμα μιας απρόκλητης επίθεσης έπεσε ένας 18χρονος νεαρός, ο οποίος χρειάστηκε 27 ράμματα, όταν ένας άλλος νεαρός του πετσόκοψε το πρόσωπο στο κέντρο του Λίβερπουλ!

Ο νεαρός περπατούσε μαζί με την κοπέλα του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν ξαφνικά τους πλησίασε μια ομάδα κοριτσιών και άρχισε να τους επιτίθεται φραστικά.

JS64017440.jpg
Το ζευγάρι προσπάθησε να τις αποφύγει, αλλά αυτές τους ακολούθησαν και στη συνέχεια στην ομάδα προστέθηκαν και τρεις νεαροί. Ένας από αυτούς επιτέθηκε στον 18χρονο χωρίς καμιά προφανή αιτία, προκαλώντας του μια τεράστια πληγή στο πρόσωπο!

JS64017443.jpg
Φύλακες από τα καταστήματα του εμπορικού δρόμου έσπευσαν να σταματήσουν την επίθεση και οι νεαροί το έβαλαν στα πόδια. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν συνολικά 27 ράμματα!

JS64017445.jpg
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες φαίνονται οι επτά έφηβοι που συμμετείχαν στ��ν επίθεση. «Επιθέσεις αυτού του είδους είναι πολύ σπάνιες στο κέντρο της πόλης και η απρόκλητη φύση αυτού του περιστατικού, το κάνει εξαιρετικά ασυνήθιστο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

JS64017447.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top