Μια ιδιαίτερη διαμαρτυρία: Πήγε στην αποφοίτηση της κουβαλώντας το στρώμα που πάνω του βιάστηκε

Την κακοποίησε σεξουαλικά ένας συμφοιτητής της

​Με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε μια νεαρή φοιτήτρια του πανεπιστημίου Columbia των ΗΠΑ, να διαμαρτυρηθεί για την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών. Τι έκανε; Πήγε στην αποφοίτηση της, κουβαλώντας στους ώμους της, στο στρώμα πάνω στο οποίο την είχαν βιάσει!!!

BN-IM570_NYMATT_P_20150519122559.jpg
Πριν από περίπου ένα χρόνο η Έμα Σάλκοβιτς κατήγγειλε στην διεύθυνση του πανεπιστημίου πως ένας συμφοιτητής της, ο Γερμα��ός Πολ Νάνγκεσερ, τη βίασε μετά από κάποιο κοινό μάθημα τους, στο δωμάτιο της. Εκείνη, μετά από αυτό, ορκίστηκε να κουβαλάει το στρώμα που την είχε βιάσει και να το περιφέρει σε όλη την πανεπιστημιούπολη μέχρι ο συμφοιτητής να αποβληθεί.

978049-8f61b172-fe6f-11e4-81ba-84b4afd21d5c.jpg
Ωστόσο, εκείνος ο οποί��ς αρνείται ότι την βίασε και λέει πως έκαναν συναινετικό σεξ, δεν αποβλήθηκε ποτέ και αποφοίτησε μαζί της! Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, κατέθεσε αγωγή κατά του πανεπιστημίου αλλά και του καθηγητή που δέχτηκε την διπλωματική της νεαρής, η οποία είχε τίτλο «Κουβάλησε το βάρος σου».

Όπως καταλαβαίνετε, η εργασία αφορούσε την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών στα Πανεπιστήμια και την στάση των διοικήσεων των ιδρυμάτων σε αυτές τις υποθέσεις.

United-States-student-takes-rape-protest-mattress-to-her-graduation.jpg
«Η περασμένη χρονιά πραγματικά σημαδεύτηκε με το να διηγούμαι σε ανθρώπους τι συνέβη στον πιο οικείο και ιδιωτικό μου χώρο. Βιάστηκα στο κρεβάτι του δωματίου μου και από τότε αυτός ο χώρος έχει γίνει για εμένα αποπνικτικός. Από τότε νιώθω σα να ��ουβαλώ το βάρος από αυτό που συνέβη εκεί», είπε η νεαρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top