ΦΩΤΟ: βασάνισε τον 5χρονο γιο της κοπέλας του επειδή έσκισε την σχολική τσάντα του

Στο παρελθόν είχε επιτεθεί και στο άλλο της παιδί

ΦΩΤΟ: βασάνισε τον 5χρονο γιο της κοπέλας του επειδή έσκισε την σχολική τσάντα του

​Ασύλληπτο είναι το γεγονός ότι ένας 30χρονος άντρας, από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, βασάνισε ένα ανήλικο αγοράκι… επειδή έσκισε κατά λάθος το σακίδιο του, στο σχολείο!

Συγκεκριμένα, η μητέρα του άφησε τον 5χρονο μαζί με τον 12χρονο αδελφό του, στον Μάικλ Πόρτερ, με τον οποίο έχει σχέση για να τους προσέχει… Όταν το παιδί γυρνώντας από το σχολείο του είπε ότι έσκισε την τσάντα του ενώ έπαιζε, αυτός θύμωσε τόσο πολύ που αποφάσισε να το τιμωρήσει… κάνοντας του βασανιστήρια!

Έτσι, τον έδεσε σε μια καρέκλα με μια ζώνη και σκέπασε το πρόσωπο του με ένα… εσώ��ουχο! Ο μικρός έκλαιγε και παρακαλούσε να τον λύσει, ωστόσο ο αδίστακτος άντρας, δεν πτοήθηκε και άρχισε να του ρίχνει νερό στο πρόσωπο, για να του προκαλέσει την αίσθηση του πνιγμού.

Michael-Porter.jpg
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος έχει υπάρξει βίαιος. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί επειδή χάραξε το λαιμό και το στήθος του άλλου παιδιού της συντρόφου του, με μαχαίρι. Κάτι που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την απόφαση της γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, να αφήσει τα παιδιά της σε αυτόν για να τα προσέχει.

Πάντως, εκείνος συνελήφθη για πλήθος διαφορετικών κατηγοριών που περιλαμβάνουν κακοποίηση παιδιού, κακοποίηση παιδιού παρουσία άλλου παιδιού και βασανιστήρια, ενώ η εγγύησή του έχει οριστεί στις 400.000 δολάρια. Παρά το γεγονός πως η μητέρα δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top