Εικόνες: Γεννήθηκαν πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια- Τα δύο από αυτά είναι σιαμαία

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση

​Τρία πανομοιότυπα κοριτσάκια απέκτησε πρόσφατα μια οικογένεια στο Τέξας, σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση τριδύμων, αφού οι δύο από αυτές είναι σιαμαίες! Τα δύο κοριτσάκια ενώνονται στο κάτω μέρος του σώματός τους, και συγκεκριμένα στη λεκάνη.

ht_triplets_split_kb_150518_4x3_992.jpg
Τα μωράκια, ονόματι Καταλίνα, Χιμένα και Σκάρλετ γεννήθηκαν το Σάββατο με καισαρική, λίγες μέρες νωρίτερα από το κανονικό. Τα σιαμαία μεταφέρθηκαν αμέσως σε άλλο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν όλα πήγαιναν καλά.

Η μητέρα, η οποία έμεινε περίπου δύο μήνες στο νοσοκομείο περιμένοντας τον ερχομ�� τους, αναρρώνει μαζί με το τρίτο κοριτσάκι. Ο διαχωρισμός των σιαμαίων αναμένεται να λάβει χώρα εντός έξι μηνών, αφού όπως ανέφερε ο γυναικολόγος, θα πρέπει να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν.

ht_triplets_1_kb_150518_16x9_992.jpg
Αν και οι γονείς ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι θα αποκτήσουν τρίδυμα, η είδηση ότι τα δύο κοριτσάκια τους θα ��ταν σιαμαία τους γέμισε με φόβο για τους κινδύνους υγείας που θα αντιμετώπιζαν. Παρόλα αυτά, όλα πήγαν κατ’ευχήν και όπως ανέφερε ο πατέρας, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Η γέννηση τρίδυμων είναι από μόνη της σπάνια (περίπου μία ανά 8.000 κυήσεις) αλλά τα πανομοιότυπα τρίδυμα είναι πολύ πιο σπάνια, περίπου μία γέννα στο εκατομμύριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top