Ανατριχίλα: Έκοψε τους λαιμούς δύο παιδιών επειδή όπως είπε... έπρεπε! (εικόνες)

Αυτοτραυματίστηκε και η ίδια

Ανατριχίλα: Έκοψε τους λαιμούς δύο παιδιών επειδή όπως είπε... έπρεπε! (εικόνες)

​Δεν το χωράει ανθρώπινος νους… Mια γυναίκα έκοψε τους λαιμούς ενός 7χρονου αγοριού και ενός κοριτσιού 16 μηνών, επειδή όπως είπε «έπρεπε να γίνει»!

PAY-Sadie-Jenkins.jpg
Η 26χρονη Σάντι Τζένκινς φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι οικογένειας με δύο παιδιά στο Νιούπορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Στις 7 Μαΐου του 2014, οι γονείς Νίγκελ και Κέρι Ας ξύπνησαν από τις κραυγές των παιδιών τους και όταν έτρεξαν στην κρεβατοκάμαρα, είδαν την Σάντι να κρατά ένα μαχαίρι και να βρίσκεται πάνω από το κοριτσάκι που αιμορραγούσε.

PAY-Sadie-Jenkins (1).jpg
Την έσπρωξαν στον τοίχο και άρχισαν να παλεύουν μαζί της προκειμένου να της πάρουν το μαχαίρι, προτού πάρουν το κοριτσάκι και τρέξουν στις σκάλες. Όταν μπήκαν στο σαλόνι, είδαν τον γιο τους τρομοκρατημένο στην γωνία του δωματίου να κρατά μια κουβέρτα στον λαιμό του.

PAUY-Sadie-Jenkins.jpg
Το αγόρι είχε μια τεράστια ανοικτή πληγή, ενώ το κορίτσι είχε ένα κόψιμο 6 εκατοστών στον λαιμό του. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σ��ο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε άμεσες χειρουργικές επεμβάσεις και κατάφεραν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, η κατηγορούμενη αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό, ενώ δήλωσε στους γιατρούς πως «οι φωνές μου είπαν να το κάνω». Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα είναι πιθανό να ισχυριστεί ότι την ώρα της επίθεσης ήταν παράφρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top