ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: κλειδώθηκε στην τουαλέτα τρένου και το Twitter τον «έσωσε»!

Δείτε τι συνέβη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: κλειδώθηκε στην τουαλέτα τρένου και το Twitter τον «έσωσε»!

​Ο Στίβεν Στάπλες είχε μια περίεργη… εμπειρία στο ταξίδι του με το τρένο!

Την Κυριακή το πρωί ταξίδευε από το Λονδίνο προς το Κεντ, όταν χρειάστηκε να επισκεφθεί την τουαλέτα. Ο 38χρονος επιχειρώντας να επιστρέψει στη θέση του ανακάλυψε πως είχε κλειδωθεί μέσα καθώς του ήταν αδύνατο να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας.

Ψύχραιμος σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το twitter για να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην οποία ανήκει το τρένο, γράφοντας:

«Είμαι κολλημένος σε μια τουαλέτα… παρακαλώ βοηθήστε. Πηγαίνοντας προς Orpington»

kjgkjgkj.jpg
Οι εργαζόμενοι στη εταιρεία πρόσεξαν το tweet του και τον ενημέρωσαν πως ψάχνουν κάποιον να τον βοηθήσει.

Ανακουφισμένος ο Στάπλες απάντησε χωρίς να χάσει το χιούμορ του: «Ευχαριστώ, προσπαθήστε να είστε γρήγοροι, δεν είναι και πολύ ωραία η μυρωδιά!».

Η εταιρεία επικοινώνησε με υπαλλήλους της στον σταθμό West Dulwich, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τον μηχανοδηγό, ο οποίος έσπευσε να βγάλει τον εγκλωβισμένο άνδρα από την τουαλέτα όταν το τραίνο σταμάτησε στο σταθμό.

Την ώρα που ο οδηγός έφτανε στην τουαλέτα για να απεγκλωβίσει τον 38χρονο στην τουαλέτα έσπευδε και ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο έτσι απλά άνοιξε την πόρτα απ’ έξω και όλα έληξαν αισίως.

Τα tweets δεν σταμάτησαν ωστόσο. Ο 38χρονος ενημέρωσε την εταιρεία πως… απελευθερώθηκε και εκείνοι απάντησαν με τη σειρά τους με μία φωτογραφία του Mel Gibson από το Braveheart με την ευχή «καλή υπόλοιπη ημέρα!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top