Έτσι βγάζουν λεφτά οι Κλίντον: Πως έγιναν πλουσιότεροι κατά 25 εκατομμύρια δολάρια σε ΕΝΑ χρόνο

Εκείνοι μιλάνε και ο τραπεζικός τους λογαριασμός… αυγατίζει!

​Το κόλπο για να βγάλεις λεφτά «αναίμακτα», ακούραστα και έξυπνα μας δείχνει το ζεύγος Κλίντον, το οποίο μόνο για το 2014 έβγαλε… 25 εκατομμύρια δολάρια μιλώντας!

Ομιλία και εκατομμύριο στον τραπεζικό λογαριασμό του διάσημου ζευγαριού της πολιτικής, το οποίο τον περασμένο χρόν�� έδωσε περισσότερες από 100 διαλέξεις, με αποτέλεσμα να αυγατίσουν κι άλλο τα χρήματα του.

Οι υπέρογκοι αυτοί αριθμοί προέρχονται από τα στοιχεία που υπέβαλε η Χίλαρι Κλίντον για την προεκλογική της εκστρατεία διεκδικώντας την προεδρία των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό είναι πως η αμοιβή της για μια μόνο ομιλία φτάνει έως και τα 250.000 δολάρια, ενώ για το βιβλίο της «Hard Choices» έβγαλε άλλα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό τοποθετεί το ζεύγος Κλίντον σύμφωνα με την Wall Street Journal στο πλουσιότερο 0,1% του πληθυσμού των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι η Χίλαρι είχε δηλώσει πέρυσι πως όταν εκείνη και ο Μπιλ Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο το 2011 ήταν απένταροι.

Να σημειώσουμε ότι οι υποψήφι��ι για την προεδρία των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή μέσα σε 30 ημέρες από την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς τους, αν και μπορούν να ζητήσουν δύο παρατάσεις, διάρκειας 45 ημερών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top