ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Τρίχρονη έστρεψε ημιαυτόματο όπλο κατά αστυνομικών!

Το είχε κλέψει η 20χρονη μητέρα της από αυτοκίνητο αστυνομικού

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Τρίχρονη έστρεψε ημιαυτόματο όπλο κατά αστυνομικών!

Άναυδοι έμειναν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι πηγαίνοντας στο σπίτι μιας 20χρονης ύποπτης για κλοπή, είδαν την τρίχρονη κόρη της να βγαίνει από το δωμάτιο, κρατώντας ένα ημιαυτόματο όπλο, το οποίο έστρεψε κατά πάνω τους!

Οι αστυνομικοί αφόπλισαν την μικρή, αποτρέποντας τα χειρότερα, ενώ ερευνώντας το όπλο, διαπίστωσαν ότι αυτό ήταν γεμάτο!

φωτο.jpg

Η 20χρονη μητέρα Κίμπερλι Τόρες, ήταν ύποπτη για την κλοπή δύο όπλων της αστυνομίας από αυτοκίνητο αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που επισκέφτηκαν το σπίτι της στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Όπως διαπιστώθηκε, το όπλο που έστρεψε η τρίχρονη κατά των αστυνομικών, ήταν ένα εκ των δύο που είχαν κλαπεί. Το άλλο όπλο είχε βρεθεί λίγο νωρίτερα, σε έλεγχο κυκλοφορίας, κατά τον οποίο συνέλαβαν τον οδηγό.

Η γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή κλεμμένου όπλου, αλλά και για έκθεση ανηλίκου σε θανάσιμο κίνδυνο. Έπειτα από έρευνα στο σπίτι της, βρέθηκαν και άλλα κλεμμένα αντικείμενα, ιδιοκτησία της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top