Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε

Το κατάλαβαν μόλις άρχισε να δονείται

Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε

​Το κινητό τηλέφωνο του γυναικολόγου της βρήκε η Χανάν Μαχμούντ Αμπντούλ Καρίμ μέσα στο στομάχι της, μετά την επέμβαση καισαρικής τομής στην οποία υπεβλήθη!

Συγκεκριμένα, η 36χρονη γυναίκα, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να γεννήσει. Όταν πια έφερε στο ν κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι 4,8 κιλών και επέστρεψε σπίτι της, η οικογένειά της άρχισε να παρατηρεί κάποια δόνηση στην κοιλιά της.

«Η κόρη μου υπέστη σοβαρούς πόνους και δεν μπορούσε να κινηθεί. Την έφερα πίσω στο νοσοκομείο στα επείγοντα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα της Χανάν.

Στη συνέχεια οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο στην κοιλιά της.

Η μητέρα της 36χρονης, κοινοποίησε το πρωτοφανές περιστατικό στα μέσα της χώρας και σύμφωνα με τη Daily Mail το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις.

Μέλη του κοινοβουλίου έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου.

«Οι χώρες οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έθνος τους, και ταυτίζονται με τέτοια σκάνδαλα, θα πρέπει να παραιτούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας σε σχετικές δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως «η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top