Σε κλάματα ξέσπασε ο Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του

Σε επίσημη επίσκεψή του στην Αλβανία

Σε κλάματα ξέσπασε ο Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του

Σε κλά��ατα ξέσπασαν ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν, χθες, κατά τη διάρκεια της απαγγελίας από φοιτήτρια ενός πατριωτικοισλαμικού ποιήματος στα εγκαίνια τζαμιού.

Ο Ερντογάν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μπροστά σε 8 χιλιάδες κόσμου όταν ακούστηκε το ποίημα “Ντούα” (Προσευχή) του Τούρκου εθνικιστή ποιητή Αρίφ Νιχάτ Άσια, ο οποίος απεβίωσε το 1975.

Το ίδιο συγκινημένη, από το θρησκευτικό περιεχόμενο του ποιήματος, ήταν και η Εμινέ Ερντογάν και μια κυρία που καθόταν δίπλα στο προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας πρόσφερε χαρτομάντιλα στον πρόεδρο και στην σύζυγό του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε διαβάσει το ίδιο ποίημα σε τηλεοπτική του εμφάνιση για τον εορτασμό της 100ης επετείου της τουρκικής νίκης στην εκστρατεία της Καλλίπολης κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

“Μην αφήνεις το χρόνο χωρίς ραμαζάνι Θέε Μου! Μην μας αφήνεις χωρίς ποιμένα Θεέ Μου! Μην μας αφήνεις χωρίς αγάπη, χωρίς νερό, χωρίς αέρα και χωρίς χώρα Θεέ Μου!”, αναφέρει μεταξύ άλλων η “Προσευχή".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top