ΦΩΤΟ: 50χρονη λήστεψε τρεις τράπεζες μέσα σε… μισή ώρα!

Έδινε σημείωμα στον ταμία που έλεγε ότι θέλει τα λεφτά γιατί κρατάει όπλο

ΦΩΤΟ: 50χρονη λήστεψε τρεις τράπεζες μέσα σε… μισή ώρα!

​Απίστευτο θράσος είχε μια γυναίκα από την Φλόριντα, η οποία κατάφερε να ληστέψει τρεις διαφορετικές τράπεζες σε λιγότερο από 30 λεπτά! Όσο γρήγορα έδρασε εκείνη, ωστόσο, άλλο τόσο γρήγορα έδρασε και η αστυνομία, η οποία την συνέλαβε σε χρόνο ρεκόρ!

Η 50χρονη Σίντυ Καραμπέο, είχε βάλει στόχο τις τρεις τράπεζες στην περιοχή Μπράντον το μεσημέρι της Δευτέρας. Αρχικά λήστεψε την τράπεζα BB&T στις 15:19 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις αρχές, εκείνη έδωσε ένα σημείωμα στον ταμία, στο οποίο έλε��ε πως κρατούσε όπλο και του ζητούσε να της παραδώσει μετρητά.

article-banks-0514.jpg
Έφυγε με αδιευκρίνιστο ποσό και μόλις 16 λεπτά αργότερα, στις 15:35 συγκεκριμένα, μπήκε στην τράπεζα Wells Fargo, όπου έδωσε το ίδιο σημείωμα στον εκεί ταμία, που της έδωσε τα λεφτά και αποχώρησε.

Στα επόμενα οκτώ λεπτά, στις 15:43, μπήκε στην τράπεζα Credit Union, από όπου απέσπασε χρήματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μπορεί η δράση της να ήταν ταχύτατη, δεν κατάφερε, όμως, να γλιτώσει από τα χέρια της αστυνομίας, αφού το γραφείο του σερίφη ταυτοποίησε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Πήγαν στο διαμέρισμά της και την πέτυχαν την ώρα ακριβώς που έφτανε σε αυτό, μετά και από την τρίτη ληστεία! Συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες για ένοπλη ληστεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top