Η ΦΩΤΟ της ΗΜΕΡΑΣ: Διαδηλώτρια χρησιμοποιεί την ασπίδα αστυνομικού για να βάλει κραγιόν

Της «έσκασε» κι ένα «κατακόκκινο» φιλί

Η ΦΩΤΟ της ΗΜΕΡΑΣ: Διαδηλώτρια χρησιμοποιεί την ασπίδα αστυνομικού για να βάλει κραγιόν

«Θραύση» κάνουν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που δείχνουν μια διαδηλώτρια από την ΠΓΔΜ, να χρησιμοποιεί την ασπίδα αστυνομικού ως καθρέφτη για να… βάλει κραγιόν!

CEU3cZIXIAAg4oj.jpg
Η 30χρονη Τζασμίνα Γκολουμπόβσκα ήταν σε αντικυβερνητική διαδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας, όταν οι αστυνομικοί «έπεσαν» πάνω στο πλήθος, στριμώχνοντας την. Τότε, εκείνη χωρίς να χάσει λεπτό, έβγαλε το κατακόκκινο κραγιόν της από την τσάντα της και έβαψε τα χείλη της, έχοντας ως καθρέφτη την ασπίδα αστυνομικού! Μάλιστα, «έσκασε» και ένα φιλάκι στην ασπίδα…

«Μιλούσα στον αστυνομικό, με πολύ ήρεμο τρόπο. Του έλεγα ότι μπορεί να ενωθεί μαζί μας, ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τις διαταγές και πως το χρέος του ήταν να προστατεύει το λαό και το σύνταγμα.

7a43eb44-a2ca-4388-ae0e-18aa7451a375-2060x1236.jpg
Του είπα επίσης ότι ο πατέρας μου ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, κι ότι καταλάβαινα πόσο δύσκολο ήταν γι' αυτόν. Μετά τον ρώτησα αν μπορούσα να ζωγραφίσω μια καρδιά στην ασπίδα του, αλλά αυτό δεν του άρεσε καθόλου.

Κι έπειτα, πολύ βιαστικά, την φίλησα. Δεν κινήθηκε, αλλά τον είδα να χαμογελά, σχεδόν αδιόρατα...», είπε η πρωταγωνίστρια της φωτογραφίας για το περιστατικό, στη Guardian!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top