ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: εγκυμονούσα πέθανε από αιμορραγία 3 βδομάδες πριν γεννήσει από λάθος!

Ήταν μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: εγκυμονούσα πέθανε από αιμορραγία 3 βδομάδες πριν γεννήσει από λάθος!

​Μια συγκλονιστική ιστορία που προκαλεί βαθιά θλίψη κάνει τον γύρo του κόσμου και συνέβη στην Βρετανία!

Μια 35χρονη έγκυος πέθανε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει επειδή δεν πήγαινε το ασθενοφόρο να την πάρει και από λάθος της μαίας! Ο λόγος για την Κάθριν Μόστον, η οποία περίμενε με ανυπομονησία να περάσουν οι τελευταίες τρεις εβδομάδες για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ύστερα από ένα βαρύ ιστορικό αποβολών, μετρούσε αντίστροφα με αγωνία και ανυπομονησία για τη γέννηση του μωρού της.

uyrouiuiou.jpg

jkgkjhkljh.jpg
Η μητέρα ήδη ενός 4χρονου κοριτσιού ήταν δασκάλα στο επάγγελμα και δίδασκε Φυσική σε σχολείο στη Βρετανία όταν άρχισε να νιώθει αδυναμία.

yiee7y789.jpg
Αμέσως ειδοποίησε τη μαία της κι εκείνη της συνέστησε να γυρίσει στο σπίτι της και να ξεκουραστεί. Σε λιγότερο από μία ώρα η γυναίκα ήταν νεκρή, μαζί και η αγέννητη κόρη της, λόγω μιας επιπλοκής πο�� προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία!Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση για να παραλάβει την έγκυο, ύστερα από απελπισμένες κλήσεις των γονιών της, αλλά καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε. Ως αίτιο θανάτου προσδιορίστηκε η αιμορραγία που προκάλεσε η αποκόλληση πλακούντα.

jhlfkkjljg.jpg
Συγκεκριμένα, την ημέρα του θανάτου της η Κάθριν είχε πάει το πρωί την 4χρονη κόρη της Ίσλα, στον παιδικό σταθμό και στη συνέχεια πήγε στη δουλειά της Middleton Technology College. Στις 11:30 ζήτησε να φύγει από τη συνεδρίαση των καθηγητών επειδή δεν ένιωθε καλά και στη συνέχεια κάλεσε τη μαία- η οποία τη συμβούλεψε να γυρίσει σπίτι της. Στις 12:30 κατέρρευσε μέσα στην τάξη…

Οι γονείς της έσπευσαν να την πάρουν από το σχολείο, καθώς εκείνη δεν ένιωθε αρκετά καλά για να οδηγήσει. Μόλις γύρισε σπίτι της, η κατάστασή της χειροτέρεψε και παραπονέθηκε πως ένιωθε αδύναμη.

Οι γονείς της άρχισαν να καλούν επανειλημμένα στο νοσοκομείο Royal Oldham Hospital, όπου τους ζήτησαν να τη μεταφέρουν μόνοι τους. Εκείνοι δεν μπορούσαν να τη βάλουν με ασφάλεια στο αυτοκίνητό τους κι έτσι κάλεσαν τις Πρώτες Βοήθειες ώστε να φτάσει τελικά το μοιραίο ασθενοφόρο στο οποίο μάνα και έμβρυο ξεψύχησαν.

Η ηχογραφημένη κλήση των γονιών της προκαλεί ανατριχίλα καθώς ο πατέρας της ακούγεται να της λέει «Μείνε ξύπνια, Cath, μην αφήνεσαι», προσπαθώντας να μην την αφήσει να χάσει τις αισθήσεις της ενώ εκείνη ακούγεται να ρωτά ξανά και ξανά πού είναι το ασθενοφόρο και να λέει «πρέπει να έρθουν, πρέπει να έρθουν».

Όταν οι γονείς της κάλεσαν την υπηρεσία ασθενοφόρων, ένα όχημα βρισκόταν κοντά στο σπίτι της 35χρονης, ωστόσο μην κρίνοντας την περίπτωσή της επείγουσα, η υπηρεσία το έστειλε σε άλλο «επείγον περιστατικό»…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σύζυγός της Μάθιου κατέθεσε πως τόσο η γυναίκα του όσο και οι γονείς της επικοινώνησαν τέσσερις φορές με το Βρετανικό Σύστημα Υγείας, μέσω της μαίας, του νοσοκομείου Royal Oldham και της υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών North West Ambulance service.

Σύμφωνα με όσα εκ των υστέρων αποδείχθηκαν, αν είχε πάει στο νοσοκομείο, είναι πολύ πιθανό να είχαν και οι δύο σωθεί...

jjhljkljkljkl.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top