Πανικός στη Νέα Υόρκη με άνδρα που χτυπά με σφυρί ανυποψίαστους περαστικούς στον δρόμο!

Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο- Τρία ακόμα άτομα κατήγγειλαν απόπειρα επίθεσης

Πανικός στη Νέα Υόρκη με άνδρα που χτυπά με σφυρί ανυποψίαστους περαστικούς στον δρόμο!

Πανικό σκόρπισε ένας άντρας στις ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι ανυποψίαστους περαστικούς που περπατούσαν κοντά σε κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης και αναζητείται από την αστυνομία!

Ο δράστης πλησίασε μια 28χρονη γυναίκα που καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο και αφού έβγαλε ένα σφυρί από την τσάντα του, την χτύπησε στο κεφάλι!

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, πλησίασε μια 33χρονη από πίσω, ενώ αυτή περπατούσε στον δρόμο και την χτύπησε με το σφυρί στο πίσω μέρος του κεφαλιού, προκαλώντας της αιμορραγία!

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και πήραν εξιτήριο. Καμία από αυτές δεν γνώριζε τον δράστη που τους επιτέθηκε. Επιπλέον, ένας 20χρονος και μια 34χρονη είπαν στους αστυνομικούς πως χτυπήθηκαν με σφυρί στο κεφάλι, χωρίς να τραυματιστούν, νωρίτερα την ίδια μέρα, ενώ ένας ακόμα άντρας δήλωσε πως τον απείλησε ένας άντρας με σφυρί, αλλά δεν τον χτύπησε.

Η αστυνομία αναζητά τον άνδρα, όπως τον περιέγραψαν τα θύματά του, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία που βρέθηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top