ΑΥΤΗ είναι η 23χρονη «χρυσή» κληρονόμος του βαρόνου του πορνό με περιουσία 454 εκατ. λιρών!

Είναι πιο εύπορη και από την βασίλισσα

ΑΥΤΗ είναι η 23χρονη «χρυσή» κληρονόμος του βαρόνου του πορνό με περιουσία 454 εκατ. λιρών!

​Ο Paul Raymond ήταν ο «βασιλιάς» του πορνό και έκανε την περιουσία του ανοίγοντας το πρώτο topless dancing club στη χώρα!

Γνωστός και ως "King of Soho", ο βασιλιάς του Σόχο δηλαδή, απέκτησε τα 2/3 περίπου των ακινήτων του Soho, δημιουργώντας μια «αυτοκρατορία» που εκτιμάται στα 650 εκατομμύρια λίρες.

Όταν έφυγε από τη ζωή το 2008 στα 82 του χρόνια, αν και είχε δυο παιδιά, προτίμησε να κληρονομήσουν οι δύο εγγονές του το 80% της περιουσίας και των επιχειρήσεών του.

Η 36χρονη κόρη του Debbie Raymond, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ το 1992 στοιχειώνοντας τον Paul Raymond, προοριζόταν να αναλάβει τα ηνία και να συνεχίσει την αυτοκρατορία του.

O 53χρονος γιος του, ο οποίος είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά από τα 20 του χρόνια, κληρονόμησε το 20% της περιουσίας του, αφήνοντας στην India Rose James και την αδερφή της το μεγάλο μερίδιο.

bjeghjeghjeyj.jpg
Η India μπορεί να αποτελεί τη νεότερη που κόσμησε ποτέ τη λίστα Sunday Times Rich List με περιουσία που αγγίζει τα 454 εκατομμύρια λίρες, αλλά είναι απίστευτα προσγειωμένη και χρησιμοποιεί την περιουσία της για να κάνει υπερήφανο τον παππού της.

ghjeghjdg.jpg
Αν και μοιράστηκε την περιουσία του παππού της Paul Raymond με την 28χρονη αδερφή της Fawn, είναι πιο εύπορη και από τη βασίλισσα!

gehjeghjkeuy.jpg
Η 23χρονη δεν σταματά να χλευάζει τη χλιδάτη ζωή με σοφέρ και ιδιωτικά τζετ.

«Δεν οδηγώ και δεν έχω σοφέρ. Παίρνω μόνο ταξί και Μετρό». Όταν ρωτήθηκε αν έχει "PJ", απάντησε «Ιδιωτικό τζετ; Νόμιζα ότι εννοούσες pyjamas».

untitled.jpg
Με την αδερφή της έχουν 60 στρέμματα ακίνητης περιουσίας και κάθε μέρα παίρνει το πρωινό της στο Soho House που ουσιαστικά της ανήκει.

Ο πατέρας τους John είναι διευθύνων σύμβουλος του Soho Estates, εταιρεία στην οποία εργάζεται η αδερφή της Fawn.

H India Rose από την άλλη πλευρά εστιάζει την προσοχή της σε ένα νέο εγχείρημα Τέχνης, έχοντας ιδρύσει το Soho Revue με τον φίλο της Will Pelham.

Εμπνεύστηκε το όνομα της γκαλερί, που βρίσκεται στο 14 Greek Street στο Λονδίνο, από ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά του παππού της "Raymond Revuebar" και παρουσιάζει έργα σύγχρονης τέχνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top