Άκρον άωτον: Πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση, γιατί «ενοχλήθηκε» από αυτιστική έφηβη!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη σε πτήση της United Airlines

Άκρον άωτον: Πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση, γιατί «ενοχλήθηκε» από αυτιστική έφηβη!

Πρωτοφανής ήταν η αντίδραση πιλότου… στην παρουσία μίας 15χρονης έφηβης που έπασχε από αυτισμό και ήταν μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους του.

Σε πτήση της United Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Χιούστον - Πόρτλαντ, οικογένεια Αμερικανών μαζί με την αυτιστική κόρη τους αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο, επειδή ένιωσε άβολα από την παρουσία της, ο πιλότος!

288710B300000578-0-image-m-8_1431271938870.jpg
��ύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KOIN του Πόρτλαντ των ΗΠΑ, η μητέρα ζήτησε από το πλήρωμα μία μερίδα ζεστό φαγητό, αφού παρατήρησε ότι η κόρη της δεν είχε φάει τίποτα, γνωρίζοντας ότι υπήρχε κίνδυνος στη συνέχεια το κορίτσι να αναστατωθεί.

Το μοναδικό ζεστό φαγητό ωστόσο, ήταν αποκλειστικά για τους πελάτες της πρώτης θέσης και η αεροσυνοδός ενημέρωσε τη μητέρα ότι δεν μπορούσε να κάνει καμία εξαίρεση, έστω και αν η ίδια ήταν διατεθειμένη να το πληρώσει. Η μητέρα θέλησε να εξηγήσει στην αεροσυνοδό πως το κορίτσι αν δεν έτρωγε, μπορεί να γινόταν επιθετικό, οπότε και η αεροσυνοδός έκανε τελικά την εξαίρεση!

28811B1C00000578-0-image-a-40_1431198355553.jpg

Δεν πέρασε όμως μισή ώρα, με τον κυβερνήτη να ενημερώνει ότι θα έκανε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας ενός επιβάτη, «στις τελευταίες θέσεις του αεροπλάνου, ο οποίος είχε θέματα συμπεριφοράς». Το αεροσκάφος προσγειώθηκε. Αστυνομικοί και ιατρικό προσωπικό ανέβηκαν στο αεροσκάφος, ζητώντας από την οικογένεια να αποβιβαστεί. Οι υπόλοιποι επιβάτες φώναζαν να αφήσουν το κορίτσι στην ησυχία του, όπως δήλωσε η μητέρα στο KOIN, αλλά τελικά η οικογένεια αναγκάστηκε να αποβιβαστεί.

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία υποστήριξε ότι «το πλήρωμα πήρε την καλύτερη απόφαση για την ασφάλεια και την άνεση όλων των πελατών».

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι δικηγόρος για τα προγράμματα καταπολέμησης της φτώχειας και επέστρεφε στο σπίτι με την οικογένειά της έπειτα από ένα ταξίδι στη Walt Disney World, έχει ήδη καταθέσει μήνυση και δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό NBC, ότι τα λόγια και η κίνηση του πιλότου, της «ξερίζωσαν την καρδιά», καθώς και ότι «είναι η πρώτη φορά στα τόσα ταξίδια που έχει κάνει, που αντιμετώπισε τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top