Μένει ο Νάιτζελ Φάρατζ παρά την ήττα- Ανακάλεσε την παραίτηση του

Στην ηγεσία του UKIP

Μένει ο Νάιτζελ Φάρατζ παρά την ήττα- Ανακάλεσε την παραίτηση του

​Μπορεί να ηττήθηκε πανηγυρικά στις βουλευτικές εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, φαίνεται, ωστόσο πως δεν το βάζει κάτω…

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος ανακάλεσε την παραίτηση του από την ηγεσία του αντιευρωπαϊκού και εθνικιστικού κόμματος, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε αποδεκτή από την εκτελεστική επιτροπή του UKIP.

«Η επιτροπή του UKIP απέρριψε την παραίτησή μου από την ηγεσία του κόμματος», ανέφερε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter ο Φάρατζ.

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα Ανεξαρτησίας κέρδισε μόλις μία έδρα σε σύνολο 650, παρότι συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 12,6%.

«Όπως υποσχέθηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ υπέβαλε την παραίτησή του από την ηγεσία του UKIP στην εκτελεστική επιτροπή του κόμματος. Η προσφορά απορρίφθηκε ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής που είχαν στοιχεία ότι τα μέλη των ήθελαν να φύγει ο Νάιτζελ. Η επιτροπή κατέληξε πως η καμπάνια του UKIP για τις γενικές εκλογές είχε μεγάλη επιτυχία. Τρέξαμε μία θετική καμπάνια και παρά τις αρνητικές επιθέσεις και την στροφή της τελευταίας στιγμής προς τους Συντηρητικούς από φόβο για το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας, υπό αυτές τις συνθήκες, 4 εκατ. ψήφοι ήταν σπουδαία επιτυχία. Σε αυτή τη βάση ο κ. Φάρατζ απέσυρε την παραίτησή του και θα παραμείνει ηγέτης του UKIP», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top