Μητέρα δύο παιδιών χάθηκε και αναγκάστηκε να πιεί το γάλα θηλασμού της για να επιβιώσει!

Είχε πάει για πεζοπορία

Μητέρα δύο παιδιών χάθηκε και αναγκάστηκε να πιεί το γάλα θηλασμού της για να επιβιώσει!

​Την δραματική εμπειρία της από την παραμονή της για ένα ολόκληρο βράδυ χαμένη σε δάσος της Νέας Ζηλανδίας περιέγραψε μια 29χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία εντοπίστηκε σώα σήμερα το πρωί. Όπως εξομολογήθηκε, ήπιε το ίδιο της το γάλα θηλασμού για να επιβιώσει!

susan-Obrien.jpg
Η Σούζαν Ο’Μπράιαν πήρε μέρος στην πεζοπορία 20 χιλιομέτρων που διοργάνωσε η Xterra Welling Trail Running Series το πρωί της Κυριακής, ωστόσο χάθηκε και δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της.

Ο αδερφός της ανήσυχος ειδοποίησε τις αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Κλαίγοντας από ανακούφιση, η γυναίκα επέστρεψε σήμερα στην οικογένειά της και περιέγραψε την περιπέτειά της.

η.jpg
«Χάθηκα και κόλλησα σε κάτι θάμνους και πίστευα ότι αυτό ήταν. Ήθελα να συνεχίσω, αλλά ήμουν εξαντλημένη και έτσι έσκαψα μία τρύπα. Δεν είχα κουβέρτα, νόμιζα πως θα πέθαινα», είπε και πρόσθεσε πως όταν τελείωσε το νερό που είχε μαζί της, άρχισε να απελπίζεται.

«Θηλάζω το μωρό μου, οπότε ήπια λίγο από το γάλα μου. Σκέφτηκα πως αυτό θα με βοηθούσε να συνεχίσω, δίνοντάς μου ενέργεια», τόνισε η ίδια και πρόσθεσε πως κάλυψε τον εαυτό της με χώμα, για να διατηρηθεί ζεστή, αφού η θερμοκρασία είχε πέσει πολύ χαμηλά.

Όπως είπε η περιπέτεια που βίωσε, της υπενθύμισε πως «δεν μετράει τίποτα άλλο πέρα από την οικογένειά μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top