ΠΡΟΣΟΧΗ: Ήπιε 56 σφηνάκια για να σπάσει ρεκόρ και πέθανε!

Θανάσιμη πρόκληση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ήπιε 56 σφηνάκια για να σπάσει ρεκόρ και πέθανε!

​Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ένας 57χρονος άνδρας την προσπάθειά του να σπάσει το ρεκόρ ενός μπαρ στην πόλη Κλερμόν της Γαλλίας, πίνοντας 56 σφηνάκια! Ο Ρενό, όπως ονομάζεται, τελικά τα κατάφερε, πέθανε, όμως, την επόμενη μέρα από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με το «παιχνίδι», ο Ρενό έπρεπε να πιει τα πρώτα 30 σφηνάκια μέσα σε ένα λεπτό, κάτι που κατάφερε, έχοντας την υποστήριξη φίλων και μελών της οικογένειάς του.

le-starter-bar-france.jpg
Για το περιστατικό κατηγορείται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος, σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου άνδρα, τον παρότρυνε να πιει και την τελευταία μοιραία δόση αλκοόλ. Μόλις ο Ρενό έφτασε τα 44 σφηνάκια, η κόρη του άκουσε τον ιδιοκτήτη να λέει στον πατέρα της: «έμειναν άλλα 12». Εξαιτίας αυτού, ο ιδιοκτήτης μπήκε σε περιπέτειες, και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, ενώ όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποτελεί βάσιμη κατηγορία, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γινόταν, αν ο Ρενό δεν είχε πιει τα 12 παραπάνω σφηνάκια.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος έχει τοποθετήσει ταμπέλα με το ρεκόρ του Ρενό, πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top