Ο καιρός ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ: Στην Γερμανία μετά τον καύσωνα ήρθε καταστροφικός ανεμοστρόβιλος!

Δυο οι νεκροί-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο καιρός ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ: Στην Γερμανία μετά τον καύσωνα ήρθε καταστροφικός ανεμοστρόβιλος!

​Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή καταγράφονται στα Βαλκάνια, με τον υδράργυρο να φτάνει στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Γερμανία, την πιο ζεστή μέρα του χρόνου, ακολούθησε καταστροφικός ανεμοστρόβιλος που έπληξε περιοχές στα βόρεια, αφήνοντας πίσω του δύο νεκρούς και αρκετούς τραυματίες...

Ο φακός καταγράφει τη στιγμή που ο καταστροφικός ανεμοστρόβιλος σαρώνει μικρές πόλεις κοντά στο Αμβούργο, στη Βόρεια Γερμανία....

Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε μετά την πιο ζεστή μέρα του χρόνου στη χώρα. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους… Κουβούκλιο από ατσάλι ξηλώθηκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ενός 26χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο. Ένας άλλος άντρας σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλα.. Πάνω από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Στέγες σπιτιών, σχολείων και νοσοκομείων διαλύθηκαν, αυτοκίνητα αναποδογύρισαν, δέντρα ξεριζώθηκαν. Οι δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Την ίδια ώρα στα Βαλκάνια η ζέστη θυμίζει καλοκαίρι, με τον υδράργυρο σε ασυνήθιστα ύψη. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι, το θερμόμετρο έδειξε 32 βαθμούς Κελσίου. Οι κάτοικοι έβαλαν τα μαγιό τους και αναζήτησαν δροσιά στις λίμνες..

Στην πρωτεύουσα της Βοσνίας, Σαράγεβο, τα υπαίθρια καφέ γέμισαν κόσμο καθώς το θερμόμετρο άγγιξε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο καιρός θα παραμείνει ζεστός για ακόμη δύο ημέρες οπότε και αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας....

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top