ΣΑΛΟΣ στο ναυτικό: χτυπούσαν με τα γεννητικά τους όργανα στο πρόσωπο ναύτη!

Του έβαζαν μπουκάλι μπύρας στον... πρωκτό του

ΣΑΛΟΣ στο ναυτικό: χτυπούσαν με τα γεννητικά τους όργανα στο πρόσωπο ναύτη!

Σκάνδαλο και μάλιστα σοβαρό έχει ξεσπάσει στο ναυτικό της Μεγάλης Βρετανίας με τέσσερις ναύτες!

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ντρόπιασαν το Βασιλικό Ναυτικό πριν από δυο χρόνια με τις ακραίες πράξεις τους και σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μεθυσμένος ναύτης βγήκε στο κατάστρωμα του θωρηκτού HMS Northumberland και έπεσε κάτω, αφότου αγκυροβόλησε στο Μπόρνμουθ Ηνωμένο Βασίλειο, τον Αύγουστο του 2013.

Συνάδελφός του τοποθέτησε επάνω του ένα πάπλωμα και τότε ξεκίνησε η σεξουαλική επίθεση που κατέγραψαν άλλοι ναύτες με την κάμερα κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ένας ναύτης έβαλε μπουκάλι μπύρας στον πρωκτό του και προχώρησε και σε άλλες άσεμνες πράξεις!

Ο 34χρονος τεχνικός Άντριου Ντόναλντσον αρνείται την κατηγορία της επίθεσης που αφορά τη διείσδυση μπουκαλιού μπίρας.

Στην ίδια γραμμή και ο 31χρονος Κρίστοφερ Κούκ που αρνείται ότι χαστούκιζε το θύμα στο πρόσωπο με τα γεννητικά του όργανα!

Ο Ναντίμ Μπασίρ είπε στο στρατοδικείο πως το θύμα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πως πολλά μέλη του πληρώματος έβγαζαν φωτογραφία κολλώντας τη γλώσσα τους στο γυμνό σώμα του:

«Ο Άντριου Ντόναλντσον πήρε στα χέρια του ένα μπουκάλι μπίρας και έκανε μια δήλωση με τις προθέσεις του για όσους επρόκειτο να δουν το βίντεο. Όταν το μπουκάλι δεν έμπαινε αρκετά μέσα στον ναύτη, πίεσε με τα δυο του χέρια τη βάση της φιάλης με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το θύμα».

Ανέφερε ακόμα ότι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο για να δουν το περιστατικό και οι άλλοι ναύτες.

Ο Άντριου Ντόναλντσον πέρασε το αρχείο στον υπολογιστή του και το έστειλε σε τουλάχιστον ένα ακόμα μέλος του πλοίου.

Μια μέρα μετά την επίθεση, έδειχναν το υλικό και σε άλλα μέλη του πληρώματος, συνεχίζοντας την ταπείνωσή του.

«Ήμουν πολύ μεθυσμένος. Φανταστείτε πόση δύναμη χρησιμοποίησαν για να ξυπνήσω. Σε καμιά περίπτωση δεν έδωσα ποτέ σε κανέναν την άδεια να με αγγίξει με τέτοιο τρόπο. Θυμάμαι να ξυπνάω από την αίσθηση της έντονης πίεσης στον πρωκτό μου. Με μπέρδεψε γιατί δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί», ανέφερε το θύμα στο στρατοδικείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top