Κατάφεραν να αναπαραστήσουν το πρόσωπο του Χριστού σε νεαρή ηλικία! -ΦΩΤΟ

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας για την εξιχνίαση εγκλημάτων

Καταγραφή και αναπαράσταση του προσώπου του Χριστού όπως ήταν σε νεαρή ηλικία κατάφερε να κάνει η Ιταλική αστυνομία, με τη βοήθεια ερευνητών αλλά και της τεχνολογίας.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο, στην οποία πιστεύεται ότι έχει αποτυπωθεί η μορφή του Ιησού μετά την αποκαθήλωση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας για την εξιχνίαση εγκλημάτων δημιούργησαν την εικόνα του Ιησού σε νεαρή ηλικία!

jesus-neos-1.jpg
Οι αστυνομικοί αφού δημιούργησαν μια εικόνα του προσώπου που αποτυπώθηκε στο ιερό κειμήλιο, ανέστρεψαν την διαδικασία της γήρανσης, μειώνοντας το μέγεθος του πιγουνιού, ανεβάζοντας τα μάγουλα και ισιώνοντας τη μύτη.

Αφού χρησιμοποίησαν συστήματα και τεχνικές αναπαράστασης καταζητούμενων, των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και δεκαετίες, έκαναν και το αντίθετο δηλαδή την αναπαράσταση ενός νεότερου προσώπου.
Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα. Να σημειωθεί ότι ��πάρχουν και αυτοί που αμφισβητούν για το αν στη Ιερή Σινδόνη έχει αποτυπωθεί το πρόσωπο του Χριστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top