Λεπέν: Χειρότερη κι από τους πολιτικούς της αντιπάλους η κόρη μου

Η οικογενειακή κόντρα συνεχίζεται

Λεπέν: Χειρότερη κι απ�� τους πολιτικούς της αντιπάλους η κόρη μου

​Αρνητικός εμφανίζεται προς το παρόν ο Ζαν-Μαρί Λεπέν στο ενδεχόμενο η κόρη του Μαρίν να εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας στις εκλογές του 2017, αμφισβητώντας τις ηθικές της αρχές. Ο ιστορικός ηγέτης της γαλλικής Ακροδεξιάς τέθηκε πριν μερικές μέρς «σε διαθεσιμότητα» από το εκτελεστικό γραφείο του Εθνικού Μετώπου (FN), ως αποκορύφωμα της κόντρας του με τη Μαρίν Λε Πεν.

«Αν τέτοιες ηθικές αρχές ηγούνταν του γαλλικού κράτους, αυτό θα ήταν σκανδαλώδες», μετά την «προδοσία» της, δήλωσε ο ιδρυτής του FN σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Τρίτη το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

O Ζαν-Μαρί Λεπέν επιθυμεί τη νίκη της Μαρίν στις προεδρικές εκλογές του 2017; «Επί του παρόντος, όχι» σημείωσε.

Ο 86χρονος ευρωβουλευτής κρίνει την κόρη του «λίγο χειρότερη» από τα κυβερνητικά κόμματα, το κεντροδεξιό UMP και το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα, «γιατί ο αντίπαλος σας πολεμά κατά μέτωπο, αυτή σας πολεμά πισώπλατα».

Σε άλλη συνέντευξη που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο κ. Λεπέν εξαπολύει επίθεση κατά του εκτελεστικού γραφείου, βλέποντας σε αυτό «μια συνέλευση εξαγορασμένων, αυλικών, ένα εκτελεστικό απόσπασμα, μαζί με επτά μισθοφόρους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top