Σοκαριστικό βίντεο: Του πετάχτηκε με το αμάξι, την ακολούθησε και την έκανε «μαύρη» στο ξύλο

Της έσπασε κάποια πλευρά

​Η σοκαριστική στιγμή όπου ένας οδηγός σέρνει έξω από το αυτοκίνητό της μια νεαρή γυναίκα και αρχίζει να την χτυπάει βάναυσα, καταγράφηκε από κάμερα του αυτοκινητόδρομου, στην κινεζική επαρχία Σετσουάν.


Ο Λι Παν, 37 ετών, καταδίωξε την Λου Γιανγκ, 28, για αρκετά μίλια, αφού ισχυρίστηκε ότι τον είχε κόψει στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να τρομάξει η οικογένειά του. Κάποια στιγμή, την αναγκάζει να κάνει στην άκρη και όπως φαίνεται στο βίντεο, βγαίνει από το όχημά του και γεμάτος οργή επιτίθεται στην γυναίκα από το παράθυρό της.


Όταν καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα, την τραβάει βίαια έξω, την ρίχνει κάτω και αρχίζει να την χτυπάει επανειλημμένα στο πρόσωπο και το σώμα, προκαλώντας της διάσειση και κάποια σπασμένα πλευρά.


«Τον είδα να οδηγεί πίσω μου και συμπεριφερόταν πολύ επιθε��ικά. Στο τέλος δεν είχα άλλη επιλογή από το να σταματήσω και να περιμένω ότι θα μου φωνάξει, αλλά δεν είπε λέξη. Απλά με τράβηξε έξω από το αμάξι και άρχισε να με χτυπάει», λέει η Λου από το νοσοκομείο όπου αναρρώνει.


Αρκετά διερχόμενα οχήματα είδαν το συμβάν, αλλά κανένας δεν σταμάτησε να βοηθήσει. Τελικά κάποιοι μοτοσικλετιστές κάλεσαν την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες.