ΠΕΘΑΝΕ ο σύζυγος της 2ης στην ιεραρχία του Facebook και διευθυντικό στέλεχος της Silicon Valley

Θρήνος για την απώλεια του Ντέιβ Γκόλντμπεργκ

ΠΕΘΑΝΕ ο σύζυγος της 2ης στην ιεραρχία του Facebook και διευθυντικό στέλεχος της Silicon Valley

​Σε ηλικία 47 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ο Ντέιβ Γκόλντμπεργκ, ένα από τα διευθυντικά στελέχη της Silicon Valley και σύζυγος της δεύτερης στην ιεραρχία του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ.

«Με απίστευτη θλίψη και σοκ σας ανακοινώνω ότι ο εκπληκτικός αδελφός μου Ντέιβ Γκόντλμπεργκ, σύζυγος της Σέριλ Σάντμπεργκ, πατέρας δύο υπέροχων παιδιών και γιος της Πόλα Γκόλντμπεργκ πέθανε ξαφνικά το βράδυ τη Παρασκευής», ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο αδελφός του εκλιπόντος Ρόμπερτ Γκόλντμπεργκ, στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ μίλησε για έναν «εξαιρετικό άνθρωπο», και δήλωσε ευτυχής που τον γνώρισε. «Οι σκέψεις και η προσευχή μου είναι στη Σέριλ και την οικογένειά της», πρόσθεσε.

Ο εκλιπών ήταν ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας του διαδικτύου SurveyMonkey που ειδικεύεται σε online δημοσκοπήσεις και έχει την έδρα της στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, όπως το Facebook. Η SurveyMonkey σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Ντέιβ ξεχώριζε για την ευφυία, το θάρρος του, τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την συμπόνια του.

Ο Γκόλντμπεργκ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ήταν ένα από τα ανώτερα στελέχη της διαδικτυακής πύλης Yahoo!, από την οποία αποχώρησε το 2007 για να ενταχθεί στη Benchmark Capital. Συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της SurveyMonkey, εταιρίας της οποίας ηγείτο από το 2009, δέκα χρόνια μετά τη δημιουργία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top