Αλλαγές στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου φέρνει το νέο μωρό του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Ποιος επηρεάζεται από την γέννησή του

Αλλαγές στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου φέρνει το νέο μωρό του Γουίλιαμ και της Κέιτ

​Τέταρτο στη σειρά διαδοχής θα είναι το νέο μωρό του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ που από ώρα σε ώρα θα έρθει στον κόσμο και αυτό φέρνει ανατροπές στο παλάτι.

Πρώτος και καλύτερος επηρεάζεται ο πρίγκιπας Χάρι, που από την τέταρτη εκτοπίζεται στην πέμπτη σειρά της διαδοχής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και πολλά, μιας και το νέο μέλος της οικογένειας, όπως κι εκείνος μάλλον δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς ή βασίλισσα.

Για να δούμε όμως πως σχηματίζεται τώρα η σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

1. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος

charles_3231997b.jpg

Είναι ο διάδοχος του θρόνου και ο επόμενος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και την Κοινοπολιτείας. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που είναι 66 ετών θα είναι ο γηραιότερος διάδοχος που θα στεφθεί βασιλιάς στην ιστορία της Βρετανίας, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφασίσει να αποχωρή��ει.

2. Ο Δούκας του Κέμπριτζ, Γουίλιαμ

prince-cambridge-c_3216452b.jpg

Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και κάποια στιγμή θα τον διαδεχθεί στο θρόνο. Στην ηλικία των 32, μπορεί να χρειαστεί να περιμένει πάνω από 30 χρόνια, αν ο πατέρας του έχει κληρονομήσει την μακροζωία και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

3. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ

george-2_3137639b.jpg

Ο πρωτότοκος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ θα γίνει κάποια στιγμή Βασιλιάς Γεώργιος, κάτι που σημαίνει ότι όποιος ζει σήμερα, μάλλον δεν θα ξαναδεί Βασίλισσα στον βρετανικό θρόνο.

4. Το νέο πριγκιπικό μωρό

H αδελφούλα του πρίγκιπα Τζορτζ θα είναι το… «ανταλλακτικό» του διαδόχου και θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με τον Πρίγκιπα Χάρι, προσπαθώντας να βρει τον σωστό ρόλο στη βασιλική οικογένεια. Η μόνη περίπτωση να γίνει βασίλισσα θα είναι αν ο πρίγκιπας Τζορτζ φύγει πρόωρα από τη ζωή χωρίς να αποκτήσει διαδόχους.

5. Ο πρίγκιπας Χάρι

Harry_today_3_3236967b.jpg

Ο αδελφός του Γουίλιαμ πέρασε όλη τη ζωή του ως ο τρίτος τη τάξει για τον βρετανικό θρόνο, αλλά γρήγορα κατρακύλησε θέσεις και βρέθηκε τελικά στην πέμπτη σειρά διαδοχής.

Ακολουθούν ο Δούκας του Γιορκ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Κόμης του Ουέσεξ.

andrew_3232001b.jpg

(Ο δούκας του Γιορκ)

celebs_beatrice_3231095b.jpg

(Η πριγκίπισσα Βεατρίκη)

e_2087518b.jpg

(Η πριγκίπισσα Ευγενία)

potd-edward_2847353b.jpg

(Ο Κόμης του Ουέσσεξ)

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top