ΚΤΗΝΟΣ: Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο την 4χρονη κόρη του... μέχρι θανάτου!

Είχε αναλάβει την κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού, τρεις μήνες πριν από τη δολοφονία της!

ΚΤΗΝΟΣ: Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο την 4χρονη κόρη του... μέχρι θανάτου!

Συγκλονίζει ο ​τραγικός θάνατος που βρήκε η μικρή Αλέξα-Μαρί Κουίν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα! Τραγική ειρωνεία; Ο 31χρονος Βρετανός είχε αναλάβει την κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού μόλις τρεις μήνες πριν από τη δολοφονία της, αφού είχε πείσει τους κοινωνικούς λειτουργούς ότι μπορεί να την φροντίσει!

Ο 31χρονος Καρλ Γουίτλι, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της 4χρονης κόρης του, την σκότωσε στο ξύλο επειδή έχασε την ψυχραιμία του! Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, το κοριτσάκι υπέστη «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα».

281A675F00000578-3059254-Alexa_who_was_known_as_Lexie_died_from_extreme_blunt_force_traum-a-99_1430234408667.jpg
Στις 12 Μαρτίου του 2014, ο Γουίτλι κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά φαίνεται πως η Αλέξα είχε πεθάνει ώρες πριν. Περιπολικά και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σπίτι του, αλλά ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η μικρή είχε χάσει τη ζωή της από τα βαριά τραύματά της.
Η υπόθεσή του άνοιξε ξανά σήμερα στο δικαστήριο St Albans Crown του Ηνωμένου Βασιλείου, και ο Γουίτλι αρνήθηκε ότι την σκότωσε, ωστόσο παραδέχτηκε πως ευθύνεται εν μέρει για το θάνατο της μικρής.
«Τις εβδομάδες πριν από το φόνο της, τη χτυπούσε δυνατά, τη χτυπούσε ολοένα και περισσότερο. Έκανε τα πάντα για να μην τη δει κανείς, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ήξερε πόσο κακό της έκανε. Οι νοσοκόμοι είδαν πόσο μελανιασμένο ήταν το κάτω μέρος του κορμιού της», τόνισε ο εισαγγελέας.
Η Αλέξα ζούσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ανάδοχες οικογένειες της Βρετανίας, αφού η κηδεμονία είχε αφαιρεθεί από την μητέρα της αρκετά χρόνια πριν. Το 2012 το τεστ πατρότητας απέδειξε πως βιολογικός πατέρας του κοριτσιού ήταν ο 31χρονος.
Ο Γουίτλι, μάλιστα, ο οποίος διεκδικούσε και την κηδεμονία ενός τρίχρονου ακόμα αγοριού, κατηγορείται πως επιχειρούσε να αναλάβει την ευθύνη των παιδιών, προκειμένου να έχει δικαίωμα για περισσότερα επιδόματα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top