Βαλτιμόρη: Τι λέει η μάνα που έγινε διάσημη επειδή τις έβρεξε στον κουκουλοφόρο γιό της!

"Δεν ήθελα ο γιος μου να γίνει άλλος ένας Φρέντι Γκρέι"

Βαλτιμόρη: Τι λέει η μάνα που έγινε διάσημη επειδή τις έβρεξε στον κουκουλοφόρο γιό της!

​Έγινε διάσημη εν μία νυκτί, όταν απαθανατίστηκε να βουτάει από το αυτί τον γιό της που συμμετείχε στα επεισόδια της Βαλτιμόρης.

Η «Αμερικανίδα Μάνα», Τόγια Γκράχαμ, μιλώντας στο δίκτυο CBS δήλωσε πως έσπευσε να μαζέψει τον ��ιό της, όταν τον είδε από ζωντανή σύνδεση να συμμετέχει στα επεισόδια, επειδή δεν ήθελε ο γιος της να γίνει άλλος ένας Φρέντι Γκρέι!

xulo2.jpg
«Είναι ο μοναχογιός μου και στο τέλος δεν θέλω να γίνει ένας Φρέντι Γκρέι. Ήμουν θυμωμένη, ήμουν σοκαρισμένη γιατί κανείς ποτέ δεν θέλει να δει το παιδί του εκεί έξω να κάνει τέτοια πράγματα» δήλωσε.

Η διάσημη πλέον μητέρα μεγαλώνει μόνη της έξι παιδιά και όπως είπε «σε ό,τι αφορά στα παιδιά μου δεν παίζω. Είμαι μητέρα με μηδενική ανοχή».

xulo3.jpg
Ακόμη, αποκάλυψε πως ο γιος της ήθελε να φύγει τρέχοντας, όταν την είδε να καταφτάνει. «Ήξερε πως έχει βρει τον μπελά του», είπε χαρακτηριστικά.

Μία από τις πέντε κόρες της, Τόγια Γκράχαμ, είπε στο CNN πως δεν ήταν δύσκολο για τη μητέρα της να εντοπίσει τον 16χρονο αδελφό της. «Ξέρει τον γιο της, τον ξεχώρισε. Ακόμα και με τη μάσκα που εκείνος φορούσε, εκείνη ήξερε ποιος είναι», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top