Το ακούσαμε και αυτό: Καλούν στριπτιζέζ σε… κηδεία για να τιμήσουν το νεκρό!

Το «έθιμο» που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις

​Ακούγεται απίστευτο είναι όμως, αληθινό… Σε ορισμένες ασιατικές χώρες, όπως η Κίνα και η Ταιβάν, συνηθίζεται σε μια κηδεία οι συγγενείς του νεκρού να προσλαμβάνουν γυναίκες να κάνουν στριπτίζ για να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους!

Το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, κυρίως σε αγροτικές επαρχίες και σε μια προσπάθεια να βάλουν stop σε όλο αυτό, οι κινεζικές αρχές δήλωσαν πως ξεκινούν εκστρατεία, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολ��τισμού της χώρας.

«Πολύ συχνά, στριπτίζ και άλλες παράνομες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στις επαρχίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσίευσε το υπουργείο Πολιτισμού και προστίθεται πως οι αρχές θα διερευνήσουν και θα τιμωρήσουν, όσες επιχειρήσεις, αλλά και άτομα εμπλέκονται σε αυτές.

Το υπουργείο Πολιτισμού καταδίκασε το παραπάνω έθιμο ως απολίτιστη πράξη, η οποία υποβαθμίζει την πολιτιστική αξία του κλάδου της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων ατόμων στις κηδείες και στην δημιουργία ενός πιο «ανάλαφρου κλίματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top