ΦΡΙΚΗ: Έκαψαν ζωντανή 25χρονη επειδή έφυγε από το σπίτι της χωρίς άδεια!

Πριν πεθάνει ήταν και θύμα ενδοοικογενειακής βίας επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί

ΦΡΙΚΗ: Έκαψαν ζωντανή 25χρονη επειδή έφυγε από το σπίτι της χωρίς άδεια!

​Οργή προκαλεί ο θάνατος 25χρονης κοπέλας στο Πακιστάν, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της, όταν ο σύζυγος και ο πεθερός της, την έκαψαν ζωντανή, επειδή δεν πήρε άδεια για να φύγει από το σπίτι και να επισκεφτεί την αδερφή της!

27E9198100000578-3052516-image-m-119_1429807127955.jpg

Η 25χρονη Σαμπάνα Μπίμπι, υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και εξέπνευσε στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο.

Η Μπίμπι ήταν τρία χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της, Μοχάμεντ Σιντίκ, στην διάρκεια των οποίων είχε πέσει πολλές φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Όπως υποστηρίζει ο αδερφός της κοπέλας, το περασμένο Σάββατο ο άντρας της βγήκε εκτός εαυτού, όταν έμαθε πως εκείνη επισκέφτηκε την αδερφή της χωρίς να έχει ζητήσει την άδειά του. Ο Σιντίκ και ο πατέρας του, άρχισαν να χτυπούν με βία την άτυχη κοπέλα, προτού την περιλούσουν με πετρέλαιο και της βάλουν φωτιά.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο δράστες, τους οποίους αρχικά κατηγόρησαν για δολοφονία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αδερφό της Σαμπάνα, η αστυνομία πιστεύει τώρα πως οι δύο άνδρες είναι αθώοι και πως η κοπέλα αυτοκτόνησε. Ο ίδιος επιζητά δικαιοσύνη και όπως είπε: «Θα βάλω φωτιά στον εαυτό μου μπροστά στο γραφείο του αρχηγού της αστυνομίας, εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πάντως, όπως είπε αστυνομικός, η έρευνα θα τελειώσει εάν τρεις άνθρωποι από την περιοχή ορκιστούν στο Κοράνι ότι οι δύο άνδρες είναι αθώοι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top