ΦΡΙΚΗ: Συμμορία παιδόφιλων προσέγγιζε εγκύους για να βιάζει τα βρέφη τους

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πόσο άρρωστα μπορεί να είναι τα μυαλά ορισμένων ανθρώπων

ΦΡΙΚΗ: Συμμορία παιδόφιλων προσέγγιζε εγκύους για να βιάζει τα βρέφη τους

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πόσο άρρωστα μπορεί να είναι τα μυαλά ορισμένων ανθρώπων... Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια συμμορία τεράτων που πλήρωναν εγκύους για να τους δίνουν τα βρέφη τους και να τα βιάζουν.

Τα γεγονότα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τις έρευνες της αστυνομίας και τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Η συμμορία 7 παιδόφιλων που βίαζαν και κακοποιούσαν είτε ομαδικά είτε ένας-ένας βρέφη, μωρά και παιδιά και στη συνέχεια ανέβαζαν τα βίντεο από τις ασελγείς πράξεις τους στο ίντερνετ καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη.

bretanoi.jpg

Πρόκειται για τους: John Denham, 49 ετών, Matthew Stansfield, 34 ετών, Robin Hollyson, 30 ετών, Christopher Knight, 35 ετών, Adam Toms, 33 ετών, David Harsley 51 ετών, και Matthew Lisk, 32 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έως και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η συμμορία των παιδόφιλων, τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν στη Βρετανία, βίαζαν και κακοποιούσαν μωρά και παιδιά, προβάλλοντας μέσω live streaming τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Όπως αναφέρει η Mirror η συμμορία για να βρει τα θύματά της πίεζε οικογένειες, ενώ σε μια περίπτωση προσέγγισαν μια έγκυο ζητώντας της να κακοποιήσουν το παιδί της, προτού καν αυτό γεννηθεί.

Τα μέλη του κυκλώματος ταξίδευαν σε διάφορες περιοχές της Βρετανίας και χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για να προβάλλουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

27C83C2100000578-3047047-image-a-12_1429538723355.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, που χαρακτήρισε τους δράστες «μεταμφιεσμένα τέρατα», οι παιδεραστές είχαν για βιτρίνα μια αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή, ενώ ένας από τους παραπάνω εργαζόταν ως προπονητής και είχε ένα αξιοσέβαστο προφίλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top