Μωρό που γεννήθηκε με 8 άκρα πιστεύεται πως είναι μετενσάρκωση Ινδουιστή Θεού

Λατρεύεται από χιλιάδες πιστούς

​Χιλιάδες πιστοί που ασπάζονται τον Ινδουισμό, συρρέουν στην Ινδία για να δουν από κοντά ένα αγόρι που γεννήθηκε με οκτώ πόδια και το λατρεύουν σαν Ινδουιστή Θεό.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι, γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια καθώς θεωρείται πως τα παραπάνω άκρα είναι του υπανάπτυκτου δίδυμου αδερφού του.

PAY-Eight-Limbed-Baby.jpg
Προσκυνητές, έχουν συγκεντρωθεί στην Ινδία στην μικρή πόλη Dumri-Isri, για να γιορτάσουν την γέννηση του παιδιού, καθώς πιστεύουν πως είναι μετενσάρκωση του Ινδουιστή Θεού Ganesha.

Ο Θεός Ganesha, είναι από τις πιο εμβληματικές και ευρέως γνωστές θεότητες της θρησκείας του Ινδουιστών και αναπαρίσταται με ένα έλεφαντα που έχει τέσσερα χέρια.

PAY-Eight-Limbed-Baby (1).jpg
Ο Kuntalesh Pandey δήλωσε σε τοπικά μέσα πως ταξίδεψε 72 μίλια για να πιάσει ένα από τα άκρα του παιδιού.

Η κατάσταση της μητέρας του μωρού, Ureda Khatun, είναι άγνωστη.

Λίγα λόγια για τον Ινδουιστή Θεό Ganesha

Ο Ganesha (ή Ganesh) είναι γνωστός (ένα από τα διάφορα ονόματα στα διαφορετικά μέρη της Ινδ��ας και στις διαφορετικές περιπτώσεις) ως ο καταστροφέας των εμποδίων, ο θεός των ενάρξεων, ο Θεός της εσωτερικής αρμονίας και της επιτυχίας. Είναι ο πιο αγαπημένος και σεβαστός απ' όλους τους θεούς των Ινδών και επικαλούνται πάντα πρώτα αυτόν σε οποιαδήποτε ινδική τελετή ή φεστιβάλ. Είναι ο γιος της Parvati (σύζυγος του Shiva - ο καταστροφέας, ο ισχυρότερος της ινδικής τριάδας των κύριων Θεών).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top