Εικόνες: Το πάρτι οργίων βάφτηκε με… αίμα- Την στραγγάλισαν με ζώνη μετά το σεξ

Είχαν βάλει μια 16χρονη να τους βιντεοσκοπεί

Εικόνες: Το πάρτι οργίων βάφτηκε με… αίμα- Την στραγγάλισαν με ζώνη μετά το σεξ

​Σε άγριο φονικό κατέληξε ένα πάρτι οργίων, σε περιοχή του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ήταν Μάιος του 2012, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας, θαμμένο στην αυλή του σπιτιού της.

Οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας της επαληθεύτηκαν… καθώς είχαν χάσει τα ίχνη της και την αναζητούσαν, η 33χρονη Κόλιν Ντέμπορα Άγιερς ήταν δολοφονημένη!

1429683671981.jpg
Η λύση του μυστήριου θα βρεθεί, λίγες μέρες αργότερα, χάρη σε μια 16χρονη, η οποία θα «λυγίσει» και θα μιλήσει στις Αρχές για την στυγερή δολοφονία.

Δύο μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, η άτυχη γυναίκα είχε πάει σε μια παμπ... αυτή ήταν και η αρχή του φρικιαστικού τέλους της! Εκεί γνώρισε την Ρέιτσελ Έβανς, τον εραστή της Μάικλ Τζον Ντάφι και την 16χρονη.

Εκείνο το βράδυ, πήγαν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο! Οι τρεις ενήλικες ξεκίνησαν τα ερωτικά παιχνίδια, ενώ έβαλαν την ανήλικη να τους βιντεοσκοπεί.

1429683671981 (1).jpg
Την επόμενη μέρα, η άτυχη 33χρονη τους κάλεσε στο σπίτι της, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών σε ένα πάρκο. Εκείνοι πήγαν στο σπίτι και ήπιαν αλκοόλ. Κάποια στιγμή, αυτή πήγε μαζί με τον άντρα στην κρεβατοκάμαρα και άρχισαν να κάνουν σεξ! Όταν η άλλη κατάλαβε τι είχε συμβεί… ταράχτηκε!

Έτσι, πήρε μια ζώνη και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο… Πέρασε την ζώνη στο λαιμό της και άρχισε να την στραγγαλίζει, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να την βοηθάει και ο σύντροφος της. Μετά τη δολοφονία, την έπλυναν για να φύγει το DNA του και την έθαψαν στην αυλή του σπιτιού της.

27DB0A2600000578-3050224-Micheal_John_Duffy_pleaded_not_guilty_to_killing_Colleen_Deborah-a-2_1429700783676.jpg
Έκλεψαν κοσμήματα, ένα Xbox και όπλα και έφυγαν με ταξί από το σπίτι της, με τη δολοφόνο να λέει στον οδηγό πως είχε μια πολύ συναρπαστική νύχτα. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της 16χρονης.

Η δίκη τους ξεκίνησε την Τετάρτη, τρία χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, με εκείνον να δηλώνει αθώος. Ο εισαγγελέας πρότεινε ισόβια κάθειρξη και για τους δύο, ωστόσο πιστεύεται ότι η ποινή τους εν τέλει θα μειωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top