Εικόνα βγαλμένη από ΘΡΙΛΕΡ:Απαγχονίστηκε και το σώμα της ήταν κρεμασμένο από το παράθυρο της

Οι κάτοικοι «πάγωσαν» με το φρικιαστικό θέαμα

Εικόνα βγαλμένη από ΘΡΙΛΕΡ:Απαγχονίστηκε και το σώμα της ήταν κρεμασμένο από το παράθυρο της

​Μια φρικιαστική εικόνα αντίκρυσαν οι κάτοικοι του Μπρούκλιν το πρωί της Κυριακής, η οποία έμοιαζε βγαλμένη από ταινία τρόμου.

hanging-brooklyn.jpg
Η 21χρονη Τζένοφερ Λουμπάνκο απαγχονίστηκε με ένα καλώδιο στο σπίτι της, με το άψυχο σώμα της να κρέμεται από το παράθυρο του διαμερίσματος της, στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Μάλιστα, το άψυχο κορμί της έμεινε έτσι για τουλάχιστον μια ώρα, καθώς οι αστυνομικοί ερευνούσαν το σπίτι της, ώστε να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας. Και όλα αυτά το πρωί, σε ένα σημείο απο το οποίο περνούν παιδιά!

Η φρικιαστική εικόνα σόκαρε μικρούς και μεγάλους, ενώ μετά την έρευνα το σώμα της καλύφθηκε με ένα λευκό σεντόνι από τους αστυνομικούς, οι οποίοι στην συνέχεια το κατέβασαν και το μετέφεραν στο νεκροτομείο.

hanging (1).jpg
«Ήταν σαν ταινία τρόμου. Κρίμα. Το σώμα της κρεμόταν για πολύ ώρα. Δεν είναι κάτι που θέλεις να δεις όταν ξυπνήσεις το πρωί της Κυριακής. Σκέφτηκα πως ήταν ψεύτικο, σαν αποκριάτικη φάρσα και μετά μπόρεσα να δω ότι ήταν μια γυναίκα που είχε κρεμαστεί», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή στην τραγική αυτή πράξη, ενώ δεν βρέθηκε ούτε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας της.

SUICIDE_533_355.jpg
Ωστόσο, όπως λένε φίλοι και γνωστοί, εκείνη, η οποία ήταν καλλιτέχνης ήταν λίγο… παράξενη ενώ έμοιαζε απογοητευμένη από τους ανθρώπους.

Ενδεικτικό είναι ένα από τα έργα της, το οποίο είναι μια σειρά από ζωγραφιές από βόθρους, που συνοδεύονται από το εξής κείμενο: «Γεια σου, είμαι ένας άνθρωπος και ζω σε αυτή τη λεκάνη τουαλέτας από σκ@τ@ και διαβολικούς ανθρώπους και το μόνο που κάνουμε είναι να κολυμπάμε σε κύκλους όλη την ημέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top