ΞΕΣΠΑΣΕ σε κλάματα ο 13χρονος που σκότωσε με τόξο τον δάσκαλο του όταν κατάλαβε τι έκανε!

Tι λέει ο καθηγητής που τον συνάντησε μετά την τραγωδία και προσπάθησε να τον συνεφέρει

ΞΕΣΠΑΣΕ σε κλάματα ο 13χρονος που σκότωσε με τόξο τον δάσκαλο του όταν κατάλαβε τι έκανε!

​O 13χρονος Ισπανός μαθητής, ο οποίος σκότωσε με τόξο έναν δάσκαλο του και τραυμάτισε δύο συμμαθητές του και άλλους δύο δασκάλους του, χθες στο λύκειο Joan Fuster στη Βαρκελώνη, ξέσπασε σε λυγμούς όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς έκανε.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Δαβίδ Χουράδο Φερνάντεθ, ο οποίος κατάφερε να τον συνεφέρει, περιέγραψε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, πώς βίωσε τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με τον έφηβο αμέσως μετά την τραγωδία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, μαθητές άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την αυλή του σχολείου και φώναζαν «ότι υπήρχε ένα παρανοϊκός μέσα στο κολλέγιο», ο οποίος «απειλούσε όλο τον κόσμο».

Ο καθηγητής έσπευσε προς το δεύτερο όροφο του κτιρίου και είδε τον μαθητή «να κρατά ένα μαχαίρι». Ο ίδιος αναζήτησε μία ράβδο προτού πάει να τον συναντήσει και επέστρεψε στο σημε��ο. Εκεί βρήκε τη σορό ενός ανθρώπου. Έπειτα εντόπισε τον έφηβο στο εσωτερικό μιας τάξης. Ο ανήλικος, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας υπέστη ένα ψυχωσικό επεισόδιο, είχε σχεδόν τελειώσει την κατασκευή μιας βόμβας μολότοφ.

«Άρχισα να του μιλάω προκειμένου να τον συνεφέρω καθώς βρισκόταν εκτός εαυτού, ήταν ένα ρομπότ. Στην αρχή επαναλάμβανε πράγματα με μηχανικό τρόπο ωστόσο σταδιακά επανήλθε, έγινε ο παλιός του εαυτός, αυτός που έκρυβε πίσω από το ρομπότ. Λίγο λίγο, ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον και ξέσπασε σε λυγμούς» αφηγήθηκε ο καθηγητής.

«Καθίσαμε για να μιλήσουμε και εκεί κατέρρευσε, άρχισε να κλαίει, πιστεύω ότι ο κόσμος κατέρρευσε για εκείνον» πρόσθεσε ο ίδιος.

Πριν από τη Δευτέρα «ήταν ένας φανταστικός μαθητής, είχε μία υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μου» επεσήμανε ο καθηγητής φυσικής αγωγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top