«Τον είδα να την αρπάζει»: Η ανατριχιαστική συνέντευξη της μητέρας της 9χρονης Κλόε

«Έλειψα για 5 λεπτά, όταν γύρισα τον είδα να την βάζει στο αυτοκίνητο και να φεύγει»

«Τον είδα να την αρπάζει»: Η ανατριχιαστική συνέντευξη της μητέρας της 9χρονης Κλόε

Οργή, θλίψη και ανατριχίλα προκαλεί η αφήγηση της μητέρας της 9χρονης Κλόη, που βιάστηκε και σκοτώθηκε από Πολωνό καταζητούμενο στη Γαλλία, για το πώς άρπαξε ο δολοφόνος την κορούλα της.

Η Ιζαμπέλ μίλησε στη Le Parisien για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ευρώπη, τονίζοντας ότι είχε αφήσει το μικρό κοριτσάκι με έναν φίλο της ��α παίζει στην παιδική χαρά, όπου βρισκόταν και ο πατριός της.

Όπως περιγράφει, ανέβηκε για 5 λεπτά στο σπίτι της προκειμένου να αλλάξει το μικρότερο παιδί της και όταν επέστρεψε η μικρούλα Κλόη έλειπε.

Ο άντρας που την πρόσεχε της είπε σοκαρισμένος ότι κάποιος την άρπαξε και τότε αυτή άρχισε πανικόβλητη να την αναζητά.

girl3.jpg
«Έτρεξα αμέσως φωνάζοντας το όνομά της και την είδα να είναι αναίσθητη στο έδαφος. Τότε ένας άντρας, που τον είδα μόνο από πίσω, την έπιασε από τα χέρια και την έσυρε στο αυτοκίνητο» περιγράφει η ίδια.

«Έγιναν όλα τόσα γρήγορα. Ήταν μόλις μερικά μέτρα μακριά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είχα παραλύσει. Δεν είχα καταλάβει αν της είχε κάνει κάτι γιατί η κορούλα μου δεν ούρλιαζε. Άρχισα να φωνάζω “μου πήρε την Κλόη, μου πήρε την Κλόη”» λέει η Ιζαμπέλ, συγκλονίζοντας με την περιγραφή της.

Η Ιζαμπέλ κατέρρευσε, όπως περιγράφει, όταν έμαθε ότι η αστυνομία βρήκε το κοριτσάκι της βιασμένο και στραγγαλισμένο και πλέον λέει πως το μόνο που θέλει είναι να δει τον δολοφόνο της Κλόη και να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.

«Πάνω απ' όλα, δεν ξέρω πώς θα εξηγήσω ποτέ στην μικρή αδερφή της και τον μικρό αδερφό της τι συνέβη» καταλήγει η Ιζαμπέλ με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top