Βρετανία: Ζευγάρι έκανε το αυτοκίνητό του... σπίτι εδώ και τρεις μήνες!

Έμεινε άνεργος ο άνδρας μετά από χειρουργική επέμβαση

Βρετανία: Ζευγάρι έκανε το αυτοκίνητό του... σπίτι εδώ και τρεις μήνες!

Έχει κάνει σπίτι... το αυτοκίνητό του εδώ και τρεις μήνες, ένα ζευγάρι Βρετανών ο Φίλιπ και η Βικτόρια Σέρλοκ.

Ο Φίλιπ έχασε τη δουλειά του, όταν εξαιτίας μιας χειρουργικής επέμβασης στο στομάχι, δεν μπορούσε πλέον να δουλέψει ως κηπουρός. Από τη δουλειά αυή κέρδιζε 400 λίρες την εβδομάδα. Η Βικτώρια αναγκάστηκε να δουλέψει παραπάνω ώρες, αλλά και πάλι τα χρήματά τους δεν ήταν αρκετά.

JS61407595.jpg
Έχοντας πνιγεί από τα χρέη και μην μπορώντας να ξεπληρώσουν το δάνειό τους, αποφάσισαν να πουλήσουν όλα τα έπιπλά τους και να αφήσουν το σπίτι τους. Μην έχοντας άλλη επιλογή, μετακόμισαν στο αυτοκίνητό τους, ενώ κάθε πρωί πήγαιναν σε διαφορετικό σούπερ μάρκετ και στις δημόσιες τουαλέτες, για να πλυθούν και να βουρτσίσουν τα δόντια τους.

Στη συνέχεια η Βικτώρια πήγαινε στη δουλειά της και ο Φίλιπ στο κέντρο αναζήτησης εργασίας. Η ιστορία τους προβλήθηκε στην τηλεόραση και έφτασε στα αυτιά ενός επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφερε δουλειά στον Φίλιπ στην εταιρεία του.

JS61407598.jpg
«Είδα ότι πολλοί άνθρωποι κατηγορούσαν τον Φίλιπ ότι είναι απλά τεμπέλης και σκέφτηκα ότι αν θέλει πραγματικά δουλειά, μπορώ να του δώσω εγώ. Η συνεργασία μας άρχισε πριν δύο βδομάδες και πάει πραγματικά υπέροχα», δήλωσε ο επιχειρηματίας Τζέισον Τζάκιου.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει στο αυτοκίνητό του, ωστόσο έχει πάρει κάποια ανάσα, και όποτε μπορεί, πάει σε ξενοδοχείο, ελπίζοντας στο μέλλον να αποκτήσει το δικό του διαμέρισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top