H επικεφαλής των FEMEN αποκλειστικά στο Star

Θα έρθουν και στην Ελλάδα για γυμνόστηθη διαμαρτυρία

H επικεφαλής των FEMEN αποκλειστικά στο Star

​Ίνα Σεβτσένκο είναι το όνομα της επικεφαλής της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, η οποία μιλά αποκλειστικά στο Star.

«Νομίζω πως το ότι η Ζοζεφίν πήδηξε στο τραπέζι ήταν υπέροχο.» σημειώνει αναφερόμενη στην επίθεση με κομφετί που δέχθηκε ο Μάριο Ντράγκι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του Star γιατί διαμαρτύρονται γυμνές οι FEMEN, η Ίνα Σεβτσένκο, σημείωσε, «Την τεχνική που που χρησιμοποιούν οι FEMEN, την αποκαλούμε «εξτρεμισμός στο σεξ». Ο «εξτρεμισμός στο σεξ» είναι μία τακτική που ένα γυμνό σώμα, ένα γυναικείο γυμνό σώμα γίνεται σημάδι αντίδρασης , σημάδι δύναμης , πολιτικής αντίστασης.»

«Η χθεσινή διαμαρτυρία από την Ζοζεφίν έγινε από μόνη της . Ήταν δική της διαμαρτυρία . Νομίζω πως η πράξη της ήταν πολύ καλή. Χρησιμοποίησε την τακτική που δημιουργήσαμε όλες μαζί. Μετά τη σύλληψή της, δεν είχαμε επικοινωνία. Ξέρω ότι τώρα επιστρέφει στο σπίτι της.» πρόσθεσε η Ίνα σημειώνοντας για τη χώρα μας τα εξής: «Πρέπει να δούμε την Ελλάδα σε μία μεγαλύτερη κλίμακα όχι μόνο ότι συμβαίνει μέσα στην χώρα, αλλά και στην Ευρώπη γύρω από την Ελλάδα. Αυτή η οικονομική δικτατορία πρέπει να τελειώσει, πρέπει να χτυπηθεί.»

Η επικεφαλής των FEMEN, μας ενημέρωσε πως σκοπεύουν κάποια στιγμή να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο και στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top